Billiga Padelväska

Padelväska är det perfekta verktyget för att spela padel. Lämna inga paddeltillbehör hemma, här hittar du ett brett utbud av billiga padelryggsäckar och väskor för att fylla den med alla nödvändiga tillbehör.

Köp din padel bag eller väska i vår paddelbutik och leta efter fri frakt för ett minimiköp, om du har frågor kan du ringa oss så rekommenderar vi den bästa väskan för att spela padel.

Den bästsäljande padelfrodal

Urval av Padel ryggsäck

Billiga padel väska och ryggsäckar, vilken ska man köpa?

För närvarande har vi billiga ryggsäckar, väskor och padelväskor från de viktigaste padelmärkena på marknaden, 2023 har varit ett av åren då fler nyheter har presenterats, även vissa märken presenterar redan kollektionerna för 2023:

Padelryggsäckar har utvecklats mycket de senaste åren och är inte längre enkla väskor, nu har de väldigt liknande egenskaper som stora padelväska rea, det första du måste titta på när du köper det är kapaciteten, den måste vara tillräckligt bred för att det är byte av kläder och padel racket, många av dem har även ett fack i nedre delen eller ett fack för att förvara skorna.

Det första vi måste vara uppmärksamma på när vi köper en padelväska är att den har ett fack helt skilt från resten av elementen, såsom kläder, skor, detta är det första vi måste se, eftersom vi kommer att undvika att den är repad, att den blir blöt eller att den försämras på grund av dålig förvaring. Om du letar efter en padelväska dam för kvinnor kan du hitta den i rosa färger eller liknande eftersom de flesta tillverkare gör dessa färger för den kvinnliga publiken.

Den andra saken som vi måste titta på är att detta fack är vadderat, eftersom de lider mycket, vi kastar dem på golvet, de drabbas av knackningar på dörrar och andra, om detta fack är helt vadderat, skyddet av padel racket kommer att vara total och vi kommer att undvika ett oönskat brott.

Slutligen, ett alternativ som borde finnas tillgängligt är att den har termosalternativ, som generell regel har de billiga inte detta, eftersom det har en hög kostnad, termosfunktionen skyddar padel racket från värme, kyla, fukt, detta kommer att eva-gummit i racketens kärna förblir intakt. Med dessa 3 alternativ som vi indikerar att det är obligatoriskt för din padelväskor att bära kommer du att kunna förlänga padel rackets livslängd avsevärt.

Egenskaper hos en padelväska

Säkert letar du fortfarande efter den där padel bag som du så gärna ville ha och som du letade efter med all din lust att ge bort i present eller att unna dig själv, i så fall förklarar vi egenskaperna som en bra paddelryggsäck bör ha för att bli den perfekta accessoaren. .

Kom ihåg att det finns Padel rackets med stor kapacitet för att skydda ditt padel racket från klimatförändringar, såsom värme, fukt och andra element som kan påskynda försämringen av ditt padel racket, spela det inte...

I webbutiken kommer du att kunna hitta en som säkert kommer att anpassa sig till din typ av spel. Från padelväskor för kvinnor som letar efter de spelare som börjar spela, till padelryggsäckar att bära lagom till padelbanan, eller till och med stora sportväskor som gör att vi kan bära flera Padel rackets.

Som en allmän regel har en bra ryggsäck padel racketets område separerat från resten och i området intill ryggen, vilket är det bredaste området av ryggsäcken, naturligtvis måste den vara vadderad, både den inre del och den del där den vilar ryggen, för närvarande använder de flesta tillverkare kuddar så att ryggen inte lider, även vissa ryggsäckar är ergonomiska.

Nyttan är främst att bära allt material som vi ska spela padeltennis med i en enda padel racketväska , men utöver detta och för att bära och skydda vår paddelpaddel är det paddelväskan där vår paddel sätts in, så det är viktigt att det har tillräcklig kvalitet, för närvarande använder väldigt få padel racketskyddet som de ger bort med padel racket.

  • Bullpadel: ett av de mest traditionella märkena på padelmarknaden, det har en mycket omfattande katalog när det gäller kvaliteter och priser, de sticker ut över resten eftersom de är stora , av hög kvalitet och är lämpliga för spelaren som letar efter för väskor med stor kapacitet. för att passa upp till 4 padel inuti. Det är ett av få märken som har en padelryggsäck i sin katalog.
  • Stor : En annan av de mest representativa för padelvärlden, de är unika i design och i mycket speciella och korta upplagor, men framför allt erbjudanden är de billiga padelväskor och de blir en storsäljare på grund av sin stora kapacitet.
  • Asics: Att prata om detta märke är att prata om högsta möjliga kvalitet idag för att spela padel, där de små detaljerna och den höga kvaliteten på alla material räknas mycket. De är alla i toppklass som håller länge och passar de allra flesta spelare tack vare deras breda utbud av storlekar och färger. Under 2022 har de presenterat oss med nya färger som är ganska kontinuerliga.
  • Varlion: Det första märket som redan har presenterat alla nyheter för år 2019, 4 sortiment och 4 olika priser för att kunna ha ett brett utbud av priser, de har också presenterat de nya ryggsäckarna som innehåller speciell stoppning och framför allt vad vi som mest av den nya 2022 års kollektion är att alla storlekar har ökat avsevärt.
Filtrera

Filtrera

Tillämpa

Pris

Pris

98,00 kr - 1 591,00 kr

Varumärke

Varumärke