Wristband Bidi Badu Cody Code Move vit
  • Wristband Bidi Badu Cody Code Move vit

Wristband Bidi Badu Cody Code Move vit

PVP: 185,94 kr
131,09 kr
-30% Bidi Badu
Wristband stor storlek Bidi Badu Cody Code Move vitt | Undvik obehag när du spelar med det nya Cody Code Move padelarmbandet i vitt, tillverkat av kvalitetstyg och elegant design av Bidi Badu
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Wristband padel Bidi Badu Cody Code Move i vitt

Förhindra svett från att spela dig ett spratt medan du försöker vinna matchen med det vita Cody Code Move padelarmbandet, ett komplement som du kan hitta i den nya Bidi Badu 2022-kollektionen.

De har designats i en lång storlek, så de erbjuder utmärkt stöd. Du kan få dem i förpackningar om 2 enheter samt olika färger för att kombinera dem som du vill. För att avsluta, deras tyger förlorar inte egenskaper vid användning, så de kommer att klara dina mest krävande tävlingar.

Wristband Bidi Badu Cody Code Move vitt långt, egenskaper

  • De vita Bidi Badu Cody Code Move är stora, så de erbjuder mer stöd.
  • Tillverkad med bomull och latex.
  • Vit med den svarta märkeslogotypen.
  • Stor svettupptagningsförmåga.
  • Skyddar handleden från eventuella skador
  • Tillbehör för att spela padel Bidi Badu Padel 2023.

Vem är det till? De har designats med idrottare som är benägna att svettas i åtanke, eftersom de, på grund av sin längre storlek, erbjuder stor absorptionsförmåga och gör att de kan utöva sport under de varmaste dagarna på ett bekvämt sätt.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det gör att du kan ha ett torrt grepp om ditt padelracket, eftersom inte en svettdroppe rinner ur dina armar. Eftersom den dessutom är vit kommer den alltid att kombineras med dina kit och paddelset.

Ta reda på mer om varumärket Bidi Badu

Upptäck det nya tyska sportklädesmärket Bidi Badu, som har ett stort antal plagg för sporter som tennis eller padel. Deras kläder har tillverkats med högsta kvalitet för att ge dig tyger som står emot samtidigt som du kan spela bekvämt.

Dessutom kännetecknas hans design av att vara den mest slående eftersom de är inspirerade av den afrikanska livsstilen och hans mer avslappnade mentalitet, detta är mycket närvarande i alla hans kläder. Du kan nu hitta i vår padelbutik den nya kollektionen av kläder för både dam och män av märket Bidi Badu, du kommer att älska det!

Features År: 2023
Våra bästa produkter