Black Crown padelrackets

Black Crown padelrackets

Black Crown Padel racketsna förväntas år efter år, eftersom varje release representerar ankomsten av ett padel racket av högsta kvalitet och design. Den nya Black Crown 2022- kollektionen ger stor komfort till spelare. Den utmärker sig för sin komfort och användarvänlighet. I den nya kollektionen satsar de på en behaglig kontakt med bollen, vilket förstärker den söta punkten att slå.

Filtrera

Black Crown 2022, de nya modellerna

När det gäller tekniken eller framstegen för Black Crownpadel racket, utmärker sig ett nytt skydd för padel rackets ytor som heter FILM. Den är mer elastisk och flexibel, vilket förbättrar spelarkomforten.

Dess flaggskeppsmodeller har utvecklats år efter år, som Black Crown Pitón-serien eller Joke-modellen, de två mest sålda typerna av Black Crownpadel racket inom sitt toppsortiment. Dessa två modeller har gett Black Crown en nisch i padelvärlden och blivit ett riktmärke tack vare kvaliteten på alla dess material.

Marta Marreros nya racket för 2022 är Hurricane Pro gjord med supermjukt EVA-gummi och kol 12, de erbjuder utmärkt slagkraft, förutom att de har den längsta näven för att kunna göra tvåhandsbackhanden som nummer 5-spelaren i WPT-rankingen .

Leta efter våra erbjudanden om du vill få en av årets bästa Black Crown Padel rackets. Nedan lämnar vi racket indelade i intervall beroende på din typ av spel, racket som söker den bästa prestandan på banan.

  • Power Black Crownpadel racket : Bland de nya 2022-modellerna lyfter vi fram Power Genius , Piton Attack Plus med samma kraft men med en grov yta. Den andra modellen som vi lyfter fram ovanför resten skulle vara Hurricane Pro.
  • Kontroll i Black Crown : Kontrollpadel racket kunde inte saknas, Genius 2022 är ett av våra rekommenderade Black Cronpadel racket. Black Crown Wolf -modellerna är idealiska om du letar efter ett billigt kontrollpadel racket för att komma igång i padelvärlden.

Teknik för Black Crownpadel racket

Nedan listar vi de viktigaste teknikerna som används av varumärket vid tillverkningen av dess padel racket:

  • 3xPlay EVA: Gummi i kärnan i racket med två olika denniteter, på så sätt vinner den i bolleffekt och kraft.
  • Extended Sweet Pot Area: Teknik som ökar sweet spot i racket, träffytan är större och den förlåter våra misstag bättre.
  • 15K Power: 15K kol som används vid tillverkning av padel rackets ytor, ökar kraften och hållbarheten.
  • 3K Aluminium: 3K kol av högsta kvalitet, förbättrar bollberöringen avsevärt.
  • 3D Spin: Grov finish på rackets yta som möjliggör bättre effekter på bollen och större kontroll.

Black Crown, maximal kvalitet för professionella spelare

Padel racketsna av detta märke används av professionella spelare som Tito Allemandi eller Marta Marrero , spelaren som rankas nummer 1 på World Padel Tour professionella krets.

I år ansluter sig WPT-spelaren Eli Amatrain till familjen, en annan stor spelare som satsar på detta varumärke som kombinerar de bästa teknologierna med mycket för pengarna.

Other Padelrackets Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Spela:

Spela:

Nivå:

Nivå:

Spelare:

Spelare:

Rör

Rör

Huvudmaterial

Huvudmaterial

Ojämnhet

Ojämnhet

År:

År:

Pris

Pris

0,00 kr - 3 511,00 kr

Vikt:

Vikt: