¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Babolat Padel rackets

Babolat Padel rackets

Köp Babolat racket bland hela vårt utbud av Babolat-produkter, upptäck det höga sortimentet med inblandning av 12k kol och extraordinär spelbarhet. Spelare som Rafa Nadal i tennis eller Miguel Lamperti eller systrarna Alayeto är bara några av spelarna som bär Babolat Padel rackets för att spela sina officiella matcher på World Padel Tour.

Sök och köp de bästa säsongsbetonade Babolat-erbjudandena, nu med presenter inkluderade och gratis frakt. Om du har några frågor, ring oss så rekommenderar vi det bästa alternativet för din typ av spel.

Filtrera

Padel racket av märket Babolat

Katalogen med racket är inte särskilt omfattande men trots det har den lyckats skapa en mycket komplett samling som är idealisk för alla paddelspelare, du har mycket billiga modeller under 100 € eller de avancerade som redan har kol i sin helhet. tillverkning som i detta fall om det överstiger €200 sin tidigare försäljning.

I vårt urval och enligt vår åsikt skulle de bästa Padel racketsna i kollektionen utan tvekan vara Technical VIper 2022 och Air Viper 2022, modeller som innehåller carbon flex i tillverkningen av ramen, EVA-gummi med medeldensitet och ett spel som är mycket populär för alla padelspelare. Dessa modeller började utvecklas 2020 med hjälp av Juan Lebron och har konsoliderats 2020 som en av årets mest sålda modeller.

Du har också Babolat kollektionen av padelväskor som följer samma linje och kosmetika för hela kollektionen.

Racketerna är klassificerade i tre kategorier, främst baserat på spelarens nivå och kvaliteten på byggmaterialen, samlingen är uppdelad i 3 kategorier, eftersom det i Babolat istället för att klassificeras efter typ av spel görs på spelarnivå, ha en kraftmodell och en mer mångsidig.

  • Konkurrens , det skulle finnas Technical Viper, Air Viper och Counter Viper, de kännetecknas av att de är gjorda av 16k kol och innehåller antivibrationsteknik, 3d på ytan för bättre toppspin.
  • Advanced Level , hittar du Technical Veron, Air Veron, Counter veron, liknande den avancerade men gjord av kol och glasfiber.
  • Initiering , du skulle hitta Vertuo, Contact, Reveal och Storm-serierna, de är billigare material som glasfiber och ser ut att vara så billiga som möjligt.
  • Vi kan också klassificera padel racket efter deras typ av spel om det är enklare för dig, givetvis för medium eller high range, eftersom de låga områdena vanligtvis är mer mångsidiga.
  • Viper : Det är Babolats TOP-sortiment, till exempel Technical Viper eller Air VIper , som skulle vara de med hög kraft och balans, det ändrar hårdheten på gummit, detta är den mest sålda serien av företaget och där bästa tekniken hittas. 2021 kommer kraftpadel racket Air Viper och Technical Viper med den enda skillnaden som är kol, vilket gör Air Viper hårdare. Counter Viper som skulle vara den mångsidiga och den som väljs för spelare som letar efter makt och kontroll i lika delar.
  • Counter : Det här är Babolats mellanklassracket, skillnaden mot VIPER-serien är kolet som inte är 12k, precis som Viper-serien, Technical Veron, Aire Veron och Counter Veron.
  • Vertuo : Den skiljer sig från resten genom att de har glasfiber, så priset är billigare, vi skulle ha Technical Vertuo, Air Vertuo och Counter Vertuo.

Babolat har tillverkat och utvecklat padelprodukter i flera år, och blivit ett riktmärke för tillverkning av racket, vilket är anledningen till att det har fångat all sin erfarenhet och den bästa tekniken . För närvarande tillverkar Babolat Babolat padelskor av högsta kvalitet och med innovativ teknologi, och är en av allas favoriter.

Babolat padel, märket av de bästa

Firman föddes i Frankrike, runt år 1875, dess grundare Pierre Babolat började med tillverkningen av tennisracketsträngar, med denna presentation och med mer än 120 års historia gick Babolat in i padeln för att ta med all sin erfarenhet till padeln marknadsföra.

Babolat har tillverkat och utvecklat padelprodukter i flera år, och blivit ett riktmärke för tillverkning av racket, vilket är anledningen till att det har fångat all sin erfarenhet och den bästa tekniken.

Det är 2010 när Babolat Padel börjar designa och marknadsföra sina första padelprodukter, så småningom har det kommit in på marknaden och tillverkat högkvalitativa produkter, tills det på senare år har blivit en av huvudsponsorerna för padelkretsen . Pádel World Padel Tour , med de första officiella skorna på banan.

I sina led har de haft sådana som Pete Sampras, den enda spelaren som har vunnit Wimbledon sju gånger och som rekord har 14 Grand Slam-vinster. Carlos Moya eller Rafael Nadal som inte behöver en introduktion är några av de 1:or som han har haft som representerar det franska varumärket som officiella spelare av märket på tennisbanorna.

Mer än 100 år har Babolats historia och nästan 10 års historia i padelvärlden , som sticker ut över resten av varumärkena för marknadsföring och distribution av unika produkter. Miguel Lamperti, systrarna Alayeto, Juan Lebrón, Jordi Muñoz, är bara ett exempel på de stora spelarna som representerar varumärket på padelbanan.

Other Padelrackets Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Spela:

Spela:

Nivå:

Nivå:

Spelare:

Spelare:

Tacto

Tacto

Material Principal

Material Principal

Rugosidad

Rugosidad

År:

År:

Pris

Pris

109,00 kr - 4 169,00 kr

Vikt:

Vikt: