Babolat Padel rackets

Babolat Padel rackets

År 2024 presenterar Babolat en kollektion som omdefinierar prestanda på padelbanan. Med modeller som varierar i stil och funktioner, kommer varje spelare att hitta sin perfekta allierade i vårt sortiment av Babolat padelrackets. Från professionella spelare till entusiaster, Babolats excellens är inom räckhåll för alla.

Dessa racketar är inte bara sportutrustning, de är kamrater på din väg mot seger, och erbjuder en unik kombination av kraft, precision och komfort.

Filtrera

Upptäck Nya Babolat Padelrackets 2024

Stig in i padelns nya era med serien Babolat Padel 2024, där varje Babolat padelracket är ett mästerverk av innovation och design. Dessa racketar är inte bara sportutrustning, de är kamrater på din väg mot seger, som erbjuder en unik kombination av kraft, precision och komfort.

Varje Babolat racket i vår 2024-kollektion har designats noggrant för att uppfylla de mest ambitiösa spelarnas krav. Från design till funktionalitet speglar varje modell vårt engagemang för kvalitet och exceptionell prestanda på padelbanan.

  • Technical Viper Juan Lebrón 2024: Det perfekta valet för de som vill dominera spelet med enastående kraft. Denna racket, som är Juan Lebróns favorit, är idealisk för spelare som älskar ett aggressivt och avgörande spel.
  • Technical Veron Juan Lebrón 2024: Om du söker en balans mellan styrka och kontroll, är detta din modell. Dess innovativa design gör det möjligt för dig att slå med precision och kraft, samtidigt som komforten upprätthålls i varje rörelse.
  • Technical Vertuo Juan Lebrón: För spelaren som prioriterar teknik och strategi, erbjuder denna racket tillgänglig kraft och extraordinär precision, vilket möjliggör en felfri och strategisk spelstyrning.

Babolat padelracketar är mer än ett val, de är en symbol för kvalitet och överlägsenhet i spelet. Att använda Lebrón 2024 racket innebär att dela banan med det bästa inom padel, med modeller som är avundsjuka av konkurrenter och professionellas val.

Varför välja Babolat? För att varje slag räknas och varje match är en möjlighet att lysa. Med Babolat ansluter du dig till en legion av mästare, utrustade med det bästa för att erövra varje match. Det handlar inte bara om att spela padel, det är att spela med förtroendet och stödet från ett ledande varumärke.

Padelracketar från varumärket Babolat

Racketkatalogen är inte särskilt omfattande, men har ändå lyckats skapa en mycket komplett samling som är idealisk för alla padelspelare, med modeller som är mycket billiga under 100 € eller den högre serien som redan har kol i hela sin tillverkning, i detta fall överstiger försäljningspriset 200 €.

Enligt vårt urval och vår åsikt skulle de bästa racketarna i samlingen utan tvekan vara Technical Viper 2023 och Air Viper 2023, modeller som innehåller carbon flex i ramens tillverkning, EVA-skum av medium densitet och ett spel som är mycket uppskattat av alla padelspelare. Dessa modeller började tillverkas 2020 med hjälp av Juan Lebron och har konsoliderats 2023 som en av de mest sålda modellerna för året.

Du har också tillgång till samlingen av Babolat padelväskor som följer samma linje och estetik som hela kollektionen.

Racketarna klassificeras i tre kategorier, främst baserat på spelarens nivå och kvaliteten på byggmaterialen. Samlingen är indelad i 3 kategorier, eftersom Babolat istället för att göra en klassificering efter speltyp gör det efter spelarens nivå, med en kraftmodell och en annan mer mångsidig.

Vi kan också klassificera racketarna efter deras speltyp om det är enklare för dig, naturligtvis för medel- och högklasser, eftersom de lägre klasserna vanligtvis är mer mångsidiga.

  • Viper: Det är Babolats TOP-serie, till exempel Technical Viper eller Air Viper, som skulle vara de med kraft och hög balans, ändrar gummets hårdhet, detta är det mest sålda serien av företaget och där de bästa teknologierna finns. Det tillverkas också Technical Viper Juan Lebron, som en förbättrad racket av Technical. År 2022 dök Air Viper och Technical Viper upp som kraftracketar med enda skillnaden av kol som ger mer hårdhet till Air Viper. Counter Viper som skulle vara den mångsidiga och det valda för spelare som söker kraft och kontroll i lika delar.
  • Counter: Det är Babolats racketar i mellanklassen, skillnaden med VIPER-serien är att kol inte är 12k, liksom VIPER-serien skulle vi ha Technical Veron, Air Veron och Counter Veron.
  • Vertuo: Skiljer sig från resten eftersom de är tillverkade av glasfiber vilket gör priset billigare, vi skulle ha Technical Vertuo, Air Vertuo och Counter Vertuo.

Babolat har tillverkat och utvecklat padelprodukter i flera år och har blivit en referenspunkt i rackettillverkningen, därför har all erfarenhet och de bästa teknologierna införlivats. För närvarande tillverkar Babolat padelskor Babolat av högsta kvalitet och med innovativ teknik, vilket är en av de mest föredragna av alla.

Babolat padel, varumärket för de bästa

Varumärket grundades i Frankrike, omkring år 1875, av dess grundare Pierre Babolat, som började med tillverkning av tennisracketsträngar. Med denna bakgrund och över 120 års historia, gick Babolat in på padelmarknaden för att föra med sig all sin erfarenhet till padelindustrin.

Babolat har tillverkat och utvecklat padelprodukter i flera år och har blivit en referenspunkt i rackettillverkningen, därför har all erfarenhet och de bästa teknologierna införlivats.

Det var 2010 när Babolat Padel började designa och marknadsföra sina första padelprodukter, gradvis introducerade sig på marknaden och tillverkade produkter av hög kvalitet, tills dessa senaste år när det har blivit en av de viktigaste sponsorerna för World Padel Tour, med de första officiella skorna för kretsen.

Babolat har över 100 års historia och nästan 10 år i padelvärlden, utmärkande sig över andra märken för marknadsföring och distribution av unika produkter. Miguel Lamperti, systrarna Alayeto, Juan Lebrón, Jordi Muñoz, är bara några exempel på de stora spelarna som representerar varumärket på padelbanorna.

Other Padelrackets Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Spela:

Spela:

Nivå:

Nivå:

Spelare:

Spelare:

Rör

Rör

Huvudmaterial

Huvudmaterial

Ojämnhet

Ojämnhet

År:

År:

Pris

Pris

109,00 kr - 4 169,00 kr

Vikt:

Vikt: