Royal Padel padelrackets

Royal Padel padelrackets

Royal Padel rackets innehåller de bästa materialen, kol, titan, glasfiber, skum, de uppnår också utmärkt kraft kombinerat med stor kontroll.

Varumärket kännetecknas av dess tillverkning med kärnor av skum och polyeten, dess flaggskepp är Royal Padel RP Aniversario och RP WHIP. Om du vill köpa ett Royal padel racket i Zona de Padel hittar du ett brett utbud till bästa pris med fri frakt och givetvis många presenter med ditt köp.

Filtrera

Ny Royal Padel 2022 kollektion

Om du ska köpa Royal Padel rackets bör du veta att de bibehåller de tidigare säsongernas DNA, formen och materialen förblir desamma som RP-efterföljarna, men det finns en markant förändring i estetik som syns vid första anblicken som snart du ser det, och är att tillverkaren har ändrat sin tillverkning för att uppnå utmärkta finish.

En annan av de stora nyheterna för 2022 är padel racket med hybridkärnor:

  • M27 Hybrid , kontrollmodellen med det bästa av EVA och FOAM
  • RP790 Hybrid är hybrider , det betyder att Royal Padel har gjort en blandning av EVA, FOAM och polyeten i konstruktionen av kärnan.
  • Royal Padel M27 R Control 22 , kontrollracket med den bästa touch som Royal Padel har i sin katalog, med en kärna av polyeten och en kolyta för att öka dess motståndskraft.
  • RP M27 R-Line, är ett överlägset utbud av fantastisk kontroll med en grov yta.
  • RP M27 R-Fury, är den mest sålda kungliga racket 2022 och en av företagets racket par excellence.

I kollektionen har vi padel racket med en blandad kärna av polyeten och EVA, kombinationen av båda materialen tillåter inte ökad hållbarhet och mindre brott, eftersom EVA håller lite längre, men FOAM har bättre kontroll och bättre känsla, för det är varför de gillar de billiga padel racket från detta märke så mycket, på grund av den touch de har och hur bekväm du spelar med den.

Den andra punkten som han ville ta ut Hybrid för är att det finns vissa användare som säger att de är väldigt mjuka, tack vare denna blandning av kärnor är de något hårdare.

På marknaden kan du hitta billiga Royal Padel rackets , de är tillverkade i Kina, därav deras pris, de skiljer sig från de avancerade genom att deras kärna är gjord av EVA och processen är mer mekaniserad, de är i mellanklass Padel rackets för dig som startar eller letar efter en lite bättre padel racket.

Varför välja märket Royal Padel?

Utan tvekan är vi ett av de längsta padelföretagen, konstruktionen av dess padel racket är fortfarande handgjord, därför är dess upplag små och har bra valuta för pengarna.

Padel rackets Royal Padel Åsikter : Åsikterna från detta märke är mycket goda, speciellt för den komfort de har och det fantastiska ljudet när bollen träffar. De kännetecknas av en mjuk touch och en fantastisk bollutgång som gör att alla spelare kan känna sig bekväma från första stunden de används.

Jämförelse av de bästa Royal Padel racket

De bästa Royal Padel racket har alltid varit två modeller par excellence, vi pratar om RP Aniversario och RP790, båda Padel racketsna är en storsäljare och en av de bästa Padel racketsna du hittar från denna firma.

År 2022 har utvecklingen av RP Aniversario ersatts eller snarare, det finns en ny racket ovanför den sistnämnda, som är M27, med funktioner som är väldigt lika Aniversario, men det ändrar att kol har använts i dess konstruktion i hela ansiktet, så det förbättrar tekniken, men med stor kontroll, samt bibehåller utmärkt kraft.

Royal Padel RP790 Whip polyeten, är en annan av de mest älskade padelna av användare av detta märke, med en mjukare touch än M27 på grund av dess 100 % polyetenkärna, med en stor sweet spot, utmärkt kontroll och kraft. mer än anmärkningsvärt, den är förutom att vara en av de bästa, en av märkets mest sålda modeller tack vare dess mångsidighet, i 2021 års utgåva kommer den i svarta och gröna färger, som sin originalversion.

Slutligen, som en enastående nyhet har vi serierna av racket från APT , Whip APT och RP APT America, båda med en grov yta som ger ett plus till den nya kollektionen som innehåller denna teknik som är så uppskattad bland dem som gillar att toppspin boll.

Professionellt omdöme om Royal Padel racket

Vi har alltid sagt till dig att på grund av egenskaperna hos Royal Padel racket är de de bästa Padel racketsna för att behandla alla skador på arm, armbåge eller axel. Anledningen är ingen mindre än materialet som de är byggda med är polyeten, ett material som totalt absorberar vibrationer och hindrar dem från att överföras till armen, så armen blir inte lidande.

Polyeten är ett mjukt gummi, det är därför de har den touchen så uppskattad av sina följare, de har stor komfort, med en fantastisk touch, och med en mycket korrekt kraft kommer du att gilla den mycket.

Other Padelrackets Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Spela:

Spela:

Nivå:

Nivå:

Spelare:

Spelare:

Tacto

Tacto

Material Principal

Material Principal

Rugosidad

Rugosidad

År:

År:

Pris

Pris

593,00 kr - 4 150,00 kr

Vikt:

Vikt: