Royal Padel rackets

Royal Padel rackets

Upptäck Royal Padel-racketar från kollektionen 2024, en perfekt kombination av tradition och innovation. Sedan lanseringen 1991 har Royal Padel etablerat sig som ett pionjärmärke i Spanien, och erbjuder kvalitetsracketar som alla spelare älskar för deras spel och ljud.

I år återuppfinns den ikoniska Royal Padel M27, som bevarar sin klassiska essens samtidigt som den integrerar den senaste tekniken för att garantera en exceptionell prestanda. Idealisk för spelare som söker en racket med historia och moderna funktioner.

Filtrera

Nya kollektionen av Royal Padel-racketar 2024

Stig in i världen av Royal Padel, ett märke som har revolutionerat padel sedan 1991. Den nya kollektionen av Royal Padel-racketar 2024 för med sig en fusion av avancerad teknologi och exceptionell design. Varje racket är designat för att erbjuda överlägsen prestanda, från den hyllade Royal Padel M27 till den innovativa modellen Whip.

Välj din idealiska partner med den nya kollektionen, komplettera och skydda ditt racket med samlingen av Royal Padel väskor och gör dig redo att förvandla ditt spel med stil, kraft och precision. Upptäck varför Royal Padel-racketar väljs av mästarna, för deras mjuka känsla och unika trumljud. Upplev känslan av att spela med ett racket som gör skillnaden.

 • ROYAL PADEL WHIP POLYETEN 2024: Upplev snabb återhämtning och komfort som polyeten-gummi erbjuder. Med en design inriktad på teknik, är detta racket för dem som värdesätter precision och kraft.
 • ROYAL PADEL WHIP WOMAN 2024: Designad för tjejer, för de bästa spelarna, är denna modell en av de bästa damracketarna, erbjuder lätthet och en feminin estetik, utan att kompromissa med kvalitet och prestanda.
 • ROYAL PADEL WHIP EVA 2024: Dess kärna av hårt EVA-gummi säkerställer överlägsen stötabsorption, perfekt för tekniska spelare som inte vill offra kraft för kontroll.
 • ROYAL PADEL WHIP HYBRID 2024: En hybrid av kraft och kontroll med ett "oversize"-format, idealisk för de som söker det bästa av två världar i ett enda racket.
 • ROYAL PADEL R ACE 2024: Roger Aromís val för att dominera spelet. Dess 100% kolfiber 3K och diamantform gör detta racket till en äkta pärla på planen.
 • ROYAL PADEL R ACE LIGHT 2024: Den lättare versionen av R-ACE, anpassad för Carla Mesa och alla krävande spelare som söker precision och kraft.
 • ROYAL PADEL M27 POLYETEN LTD 2024: Evolutionen av M27-modellen med förstärkningar av 3D Hexcel Twill aeronautisk kolfiber, erbjuder hållbarhet och en prestanda utan motstycke.
 • ROYAL PADEL R CONTROL 2024: För spelare som söker maximal kontroll, är denna modell med 12K kolfiber och Rough Spin-yta definitionen av precision.
 • ROYAL PADEL 34-ÅRSJUBILEUM POLYETEN 2024: En förbättring av sin föregångare med avancerad teknologi, detta racket är idealiskt för spelare som söker en balans mellan kontroll och kraft.
 • ROYAL PADEL 34-ÅRSJUBILEUM LIGHT 2024: Perfekt för kvinnliga spelare, detta racket erbjuder en reducerad vikt och en feminin estetik, samtidigt som kvaliteten på Royal Padel upprätthålls.
 • ROYAL PADEL R LINE FURY 2024: Ren kraft med en "sandpapper"-typ av yta och kolfiberförstärkningar, designad för aggressiva och tävlingsinriktade spelare.

I kollektionen har vi racketar med blandade kärnor av polyeten och EVA, kombinationen av dessa två material ökar hållbarheten och minskar risken för brott, eftersom EVA håller lite längre, men FOAM ger bättre kontroll och känsla. Det är därför som billiga padelracketar från detta märke är så uppskattade, för den känsla de ger och hur bekväma de är att spela med.

Varför välja märket Royal Padel?

Att välja Royal Padel innebär ett löfte om oslagbar ljudkvalitet och en känsla av slag på banan som endast polyetengummi kan erbjuda. Detta material, nyckeln till Royals framgång, erbjuder en idealisk kombination av komfort och snabb respons, vilket resulterar i mer precisa och kontrollerade slag, anledningen till att Royal Padel fortfarande är favoriten bland padelentusiaster.

Resultatet är en serie racketar som inte bara förbättrar spelet utan också tar hand om spelarna genom att dämpa vibrationer och minska stressen vid varje sving.

Royal Padel Padelracketar Omdömen: Omdömena för detta märke är mycket goda, särskilt för den komfort de erbjuder och det fantastiska ljudet när bollen träffas. De kännetecknas av en mjuk touch och ett stort bollutträde, vilket gör att varje spelare känner sig bekväm från första stund de använder dem.

Jämförelse av de bästa Royal Padel Racketarna

Royal Padel racketarna utmärker sig för sin sammansmältning av tradition och teknologi. Vi kan framhäva tre modeller inom kollektionen som de bästa från företaget, modellen Royal Padel M27 skiner med sin kolfiberstruktur, idealisk för de som söker kraft och precision i spelet.

I kontrast erbjuder Royal Padel Whip Polyeten en utmärkt återhämtning och komfort, tack vare dess polyetengummikärna, vilket är valet för spelare som värderar känsla och snabb respons.

I firandet av excellens kombinerar Royal Padel Jubileum de bästa egenskaperna från dess föregångare. Denna utgåva hedrar inte bara märkets arv utan sätter också en ny standard för spel.

Professionellt omdöme om Royal Padel Padelracketar

Vi har alltid sagt att på grund av egenskaperna hos Royal Padel padelracketar är de bästa racketarna för att behandla eventuella skador på arm, armbåge eller axel. Anledningen är det material de är byggda av, polyeten, ett material som helt absorberar vibrationer och förhindrar att de överförs till armen, så att armen inte lider.

Polyeten är ett mjukt gummi, därför har de den där uppskattade känslan bland sina anhängare, de erbjuder stor komfort, en trevlig känsla, och en mycket korrekt kraft, du kommer att gilla det mycket.

Other Padelrackets Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Spela:

Spela:

Nivå:

Nivå:

Spelare:

Spelare:

Rör

Rör

Huvudmaterial

Huvudmaterial

Ojämnhet

Ojämnhet

År:

År:

Pris

Pris

54,00 kr - 4 315,00 kr

Vikt:

Vikt: