Dunlop Padelrackets

Dunlop Padelrackets

Dunlop padelracketar representerar ett av de ledande varumärkena på marknaden, med över 100 års erfarenhet inom sporten. Att tala om Dunlop är att tala om en perfekt blandning av tradition och teknologi. Stora padelproffs som Juani Mieres, Willy Lahoz eller Patty Llaguno spelar med Dunlop.

Det bästa stället att köpa din Dunlop padelracket är i vår onlinebutik på rea, med ett brett utbud av produkter att välja mellan.

Filtrera

Lär känna Dunlops padel racketkollektion

Dunlop delar upp sin kollektion i flera serier beroende på vilken nivå du har, så det är väldigt enkelt att köpa Dunlops signaturprodukter i padel Zone.

  • Avancerat: Det är racket som har bäst kvalitet , hela Aero Star-serien sticker ut 2023, skillnaden mellan PRO och LITE ligger i materialet, Aero Star Pro är kol och LITE är glasfiber. Som racket från tidigare säsonger skulle vi ha Galactiva och Gravity, som idag har mycket för pengarna.
  • Mellannivå: På mellanstadiet skulle vi ha Aero Star Team som är en idealisk padel racket för framsteg . Dunlop Blitz-serien är en av de mest sålda modellerna, eftersom det är ett mångsidigt padel racket med en stor sweet spot.
  • Nybörjare: De är initierande Padel rackets, perfekta för att börja spela padeltennis, vi skulle ha Rocket- eller Rapid-modellerna som du skulle ha kontroll eller kraft, beroende på vilket spel du behöver.
  • Junior: De är racket inriktade på barn, här skulle vi ha Aero Star Junior som ett rekommenderat racket .

Som du kan se, förutom att välja ett Dunlop-racket baserat på dess pris, kan du göra ett urval baserat på din nivå och typ av spel. Som en allmän regel har Dunlop-racket en droppform och medium balans , de är mångsidiga racket , lämpliga för alla nivåer av spel, och oavsett om du gillar makt eller kontroll är de mycket lämpliga.

Dunlop Padel, teknik och material

Dunlop har haft perioder där den har stuckit ut på padelmarknaden, särskilt på grund av den forskning och utveckling som tillämpas på tekniken för padel racket och det faktum att materialen de använder är de som valts av de flesta tillverkare.

  • 12k kolfiber , de avancerade padel racket innehåller 12k kol, vilket möjliggör en mycket behaglig träff på grund av de tunna kolremsorna, samt har stor hållbarhet.
  • Power Holded , är layouten för hålen i alla Dunloppadel racket, gör att du kan uppnå större kraft i alla attackträffar.
  • PRO EVA- gummi, rackets kärngummi är av medeldensitet, vilket ger utmärkt kontroll och komfort.
  • Ultra Gryp , en finish som har rackets yta i form av ett Y, gör att vi kan uppnå en större toppspin av bollen.

Som du kan se leder tekniken de tillämpar på alla sina produkter att de är en av världsledande, tillsammans med fantastiska spelare på World Padel Tour som Juani Mieres.

Dunlop märket med det bästa förhållandet mellan kvalitet och pris

Dunlop är mer än 20 år gammal , det har varit ett varumärke som har tillverkat en mängd produkter från olika sektorer och har stor erfarenhet av racketsporter, dess hopp till padeltennis var på 90-talet. Under alla dessa år har det lyckats att skapa en nisch inom padeltennisvärlden och bli en av de tillverkare som säljer flest produkter inom racketsporter .

Om det är något som älskare av varumärket sticker ut för så är det deras stora värde för pengarna, eftersom deras priser generellt ligger under 200 € och det är här Dunlop har sin högsta försäljningsvolym. Framgången för racket som Dunlop Boost Power eller Dunlop Boost Control bygger framför allt på deras pris och fantastiska spelbarhet.

Å andra sidan, under vissa tider på året har vi erbjudanden på de flesta Dunloppadel racket, därför det billigaste priset och där kunderna är nöjdare för investeringen de gör.

De bästa Dunlop Padel racketsna 2023

De bästa Dunlop-racket 2022 är utan tvekan Aero Star Pro och AeroStar, toppnivåracket, som använder 12k kol i sin tillverkning som ger mer kraft och styvhet till träffen. Om vi lägger till detta att den innehåller en grov yta, gör de det till det bästa av 2023.

Dunlop Galaxy och Gravity-kollektionen är de kvalitetsracket som har fungerat bäst i år, och det är de som Dunlop ville lyfta fram ovanför resten av modellerna, spelaren Juani Mieres eller Ramiro Moyano är fanbärarna som spelar officiella matcher också för att bära Dunlop padelväskor , vilket placerar varumärket bland de som föredras av de flesta spelare.

Det nya hjärtat som de presenterar sticker ut, designat i svarta färger med grönt och gult fluorescerande, färger som ger fräschör till padel racket och kommer ur de gamla mönster som vi hade vant oss vid.

Bland de nya Dunlop Padel- modellerna som den har släppt 2023 måste vi lyfta fram Galactiva-serien både i EVA-gummi, Galactic Control är en annan av nyheterna i Dunlops Padel rackets som är tillverkade för spelare som söker maximal kontroll, nämligen Galactica Ljus är den som är mer fokuserad på den kvinnliga publiken.

Ett annat högkvalitativt racket är Inferno som fortsätter ett år till med en av de bästa PVP den har, som den första Dunlop padel racket som den tillverkade och som har fortsatt i så många år med stor framgång i sin padelkatalog, 2023 år den stora nyheten är att den har inkluderat grafen i konstruktionen av sin ram.

Boost-serien är det mest prisvärda utbudet av racket som den har 2023, liksom de flesta i samlingen har den en droppform och de är mycket väl kompenserade formar.

Other Padelrackets Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Spela:

Spela:

Nivå:

Nivå:

Spelare:

Spelare:

Rör

Rör

Huvudmaterial

Huvudmaterial

Ojämnhet

Ojämnhet

År:

År:

Pris

Pris

54,00 kr - 3 511,00 kr

Vikt:

Vikt: