Padelrackets Lok

Padelrackets Lok

Stig in i padelvärlden med LOK PADEL, ditt ultimata mål för högkvalitativa RACKETS. Varje LOK padelracket är designat för att erbjuda prestanda, precision och stil, vilket uppfyller behoven hos spelare på alla nivåer. Oavsett om du precis börjat din resa inom padel eller letar efter att uppgradera din nivå, är LÕK-racken det perfekta vapnet för att uppnå dina mål.

Filtrera

Upptäck Lok Padelracketar: Innovation och Prestanda för alla Nivåer

Lok Padelracketar ligger i framkant av innovation, designade för spelare som söker att överskrida gränser och ta sitt spel till nästa nivå. Varje racket kombinerar toppmoderna komponenter med exklusiva teknologier, från nybörjare till professionell.

Exklusiva Teknologier hos Lok Padel

 • Asymmetriskt Hjärta: Kärnan i våra racketar, ger en perfekt balans och ökar bollens kraft och hastighet tack vare dess unika asymmetriska design.
 • Radual Ansikte: Ett system med stegvisa lager på racketens ansikte minskar vibrationer och förbättrar känslan av kontroll vid träff.
 • 3D Spin Linjer: Förbättrar bollens rotation och effekt tack vare ett system med linjer som optimerar hantering och precision.
 • Anpassad EVA: Hög densitet gummi som ger större kraft vid träff, anpassningsbar till varje spelstil.
 • Dynamiskt Hål System: Hål av olika diametrar på racketens ansikte för att öka slagkraften.
 • Vibrationsränna: Ett system designat för att sprida vibrationer, erbjuder en mer bekväm och kontrollerad spelupplevelse.

Upptäck den exklusiva kollektionen av Lok 2024 Padelracketar

Frontlinjen inom LOK PADEL för spelare som söker förbättring och maximal prestanda på planen. Varje design förkroppsligar den perfekta fusionen av avancerad teknik och precisionssnickeri, med löfte om att inte bara förbättra ditt spel utan också lägga till en unik stil på din utrustning. Designad med alla färdighetsnivåer i åtanke, från nybörjare till proffs, är Lok Padelracketar din idealiska allierade för att vinna varje match.

Innovation och prestanda definierar kärnan i vår kollektion 2024. Genom att inkorporera unika funktioner som det asymmetriska hjärtat för stabilitet och 3D Spin Lines-systemet för en oöverträffad effekt, är dessa racketar gjorda för de som strävar efter att leda på planen. Anpassningsbarheten hos våra Lok Padelracketar till alla spelstilar gör dem det föredragna valet för elitspelare och paddle-entusiaster.

 • LOCK MAXX HYPE: Det professionella valet för anfallsspelare, Maxx Hype kombinerar ett asymmetriskt hjärta med kol C18, designat för spelare som söker stabilitet och optimal balans. Favoriserad av PRO-spelare för dess förmåga att minska vibrationer och öka bollrotationen.
 • LOK CARB-ON HYPE: Perfekt för avancerade spelare, balanserar den kraft och kontroll med sitt asymmetriska hjärta och Carbon C6-yta. Dess design främjar precisa anfallsslag och är en favorit bland konkurrenter som värderar innovation i deras spel.
 • LOCK MAXX FLOW: Idealisk för de som söker exceptionell prestanda, erbjuder det styvhet och stabilitet tack vare sin kolstruktur och medium balans. Dess teknologi förbättrar rotationen och kontrollen, vilket gör det till det perfekta verktyget för dynamiska spelare.
 • LOCK CARB-ON FLOW: Med en oöverträffad balans mellan kraft och kontroll, utmärker sig detta racket med sin runda form och kol C6, designat för den mångsidiga spelaren som inte offrar kraft för kontroll.
 • LOCK EASY HYPE: Designad för precisa attacker med sin diamantform och asymmetriska hjärta. Den blandade kolfiberytan ger en hög komfortkänsla, perfekt för spelare som vill kombinera komfort med effektivt attackerande spel.
 • LOCK EASY FLOW: Med en rund form och centrerad balans är detta racket för spelaren som söker överlägsen kontroll utan att förlora attackerande kraft. Dess teknologi och design underlättar konsekventa och kontrollerade slag.
 • LOCK BE HYPE: Designad för växande spelare, underlättar det manövrerbarhet och förbättrar attackerande spel med sin diamantdesign. Kombinationen av EVA-skum och blandad kolfiber erbjuder komfort och snabb respons på varje slag.
 • LOCK BE FLOW: Idealisk för att förbättra kontrollen i spelet, optimerar dess cirkulära form och asymmetriska hjärta stabilitet och precision. Det är den perfekta kompanjonen för spelare som vill förbättra sin teknik i varje match.

Lok Padelracketar är synonymt med innovation, prestanda och stil. Att välja ett Lok-racket innebär att välja kvalitet och design skapad för seger. Med stöd från professionella spelare och förtroendet från en växande gemenskap har våra racketar blivit en referenspunkt i paddle-världen. Oavsett om det är precision, kontroll eller explosiv kraft.

Other Padelrackets Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Spela:

Spela:

Nivå:

Nivå:

Spelare:

Spelare:

Rör

Rör

Huvudmaterial

Huvudmaterial

Ojämnhet

Ojämnhet

År:

År:

Pris

Pris

806,00 kr - 3 291,00 kr

Vikt:

Vikt: