¡¡ CYBER MONDAY | PADEL !!
Head padelväskor

Head padelväskor

I Zona de Padel kan du hitta den bästa huvudpadelväskorn för att bära allt du behöver för att spela padeltennis och att du inte missar något. Huvudväskor är designade för att transportera hela vårt kit och framför allt, tack vare dess olika fack, kan vi bära smutsiga kläder och ditt Head Padel racket separat.

Som officiell distributör har du modellerna av den nya 2021-kollektionen, Head är känt för sina ledande och vågade design som förtrollar.

Urval av padelväskor och ryggsäckar Head 2022

Filtrera

Billiga och stora Head padelväskor

Kollektionens stjärniga Head padel racketväska under 2021 och 2020 har varit Monstercombi, padelväskan som Sanyo Gutiérrez har spelat de officiella WPT-matcherna med, den nya designen har tillverkats i svarta och gråa färger.

Huvudpadelväskor är viktiga tillbehör om vi vill skydda våra racket och bära allt vi behöver till padelträning och matcher, utvecklade med de mest krävande spelarnas förväntningar.

Tour Team Monstercombi-modellen är den största padel racketväskan du kan köpa från Head-firman , med fack för skor och sidficka med termosfunktion, du har modeller från tidigare säsonger på rea.

Head padel ryggsäckar, det bästa alternativet

Utan tvekan är Head padel-ryggsäckar mycket uppskattade av spelare, eftersom de är mycket billiga modeller med utmärkt kvalitet. Sanyos ryggsäck är ett bevis på detta, eftersom den erbjuder element i konstläder med ett tyg som lätt kan tvättas, vi skulle kunna betrakta det som en padelväskorryggsäck för dess stora mångsidighet.

Om du letar efter en billig Head-ryggsäck har du också mycket bra alternativ som elitryggsäcken eller Tour team-ryggsäcken, modeller som är till första priset och har utmärkta finish, perfekta som en sommarväska eller att ta med precis tillräckligt för att banan.

  • Tour Team: Det är det med flest alternativ, i rött och blått, tre olika färger till ett superkonkurrenskraftigt pris.
  • Elitryggsäck: Den svartvita från Sanyo, och den gula och gråa som går väldigt bra 2021.
  • Head Core Backpack: en modell som ärvts från tennis tack vare framgångarna den har haft, du kan köpa den i olika färger och det är den billigaste huvudryggsäcken.

Årets bästa Head

Utan tvekan är modellen som alla spelare vill köpa och den bästsäljande Head padel racketväskan Alpha Sanyo Monstercombi, en modell designad med konstläder och tyg som har stor kapacitet.

Den har 3 fickor, en termosfunktion för att förvara racket och en exklusiv sektion för att förvara skorna, egenskaper som gör denna racketväska till den mest önskade, och framför allt hjälper det mycket att spelaren just nu är nummer 1 i rankingen.

  • Alpha Sanyo Monstercombi: Alternativen som erbjuds av denna modell är oändliga, eftersom de är de med mest kapacitet, i vitt, och som beskrivs ovan, Delta Bela i svart och sedan har vi alternativ, i svart, blå och oändliga färger.
  • Core padel Combi: Den billigaste utan tvekan, i gula, blå och röda färger, utan tvekan är priset det bästa som dessa modeller har för en medium kapacitet.
  • Elite Padel Supercombi: Valuta för pengarna är allas favorit, bra pris, bra kapacitet och väldigt cool design.
  • Head Delta Sport padelbag : Med en helt annan design, fyrkantig form och toppöppning sticker den ut eftersom den är väldigt lätt att komma åt, och den har den klassiska formen av en sportväska, med möjlighet att bli en Head ryggsäck padelväskor , med vadderade handtag på baksidan.

Nu behöver du bara välja den som du tycker är den bästa Head-glasspåsen, beroende på din budget kommer du att ha flera alternativ, du måste bara göra rätt.

Other Padelväskor Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Pris

Pris

224,00 kr - 1 092,00 kr

Varumärke

Varumärke