Head padelväska

Head padelväska

I Zona de Padel kan du hitta den bästa huvudpadelväskorn för att bära allt du behöver för att spela padeltennis och att du inte missar något. Huvudväskor är designade för att transportera hela vårt kit och framför allt, tack vare dess olika fack, kan vi bära smutsiga kläder och ditt Head Padel racket separat.

Som officiell distributör har du modellerna av den nya 2021-kollektionen, Head är känt för sina ledande och vågade design som förtrollar.

Urval av padelväskor och ryggsäckar Head 2023

Filtrera

Head padel fodral, billiga och stora

Den Head padelfodralet som varit stjärnan i kollektionen under 2023 och 2022 har varit Monstercombi, racketfodralet som Sanyo Gutiérrez har spelat officiella WPT-matcher med, den nya designen har tillverkats i svart och grått.

Head padelväskan är ett oumbärligt tillbehör om vi vill skydda våra racketar och ta med allt vi behöver till padelträning och matcher, utvecklade med de mest krävande spelarnas förväntningar.

Tour Team Monstercombi-modellen är det största padelvaskä du kan köpa från märket Head, den matchar Head padel rackets och Head Padel skor... den har fack för skor och en sidoficka med termofunktion, du har modeller från tidigare säsonger tillgängliga på erbjudande.

Head Padel ryggsäckar, det bästa valet

Det råder ingen tvekan om att Head padel-ryggsäckarna är mycket uppskattade av spelarna, eftersom de är mycket ekonomiska modeller med utmärkt kvalitet. Sanyos ryggsäck är ett bevis på detta, eftersom den erbjuder element i konstläder med ett tyg som kan tvättas lätt, vi kan betrakta den som en padelfodralryggsäck på grund av dess stora mångsidighet.

Om du letar efter en billig Head-ryggsäck, har du också mycket bra alternativ som Elite-ryggsäcken eller Tour Team-ryggsäcken, modeller som anses vara första pris och har utmärkt finish, perfekt som sommarväska eller för att ta med precis tillräckligt till banan.

  • Tour Team: Det är den du har flest alternativ med, i rött och blått, tre olika färger till ett mycket konkurrenskraftigt pris.
  • Elite Backpack: Den vita och svarta från Sanyo, och den gula och grå som har fungerat mycket bra 2021.
  • Head Core Backpack: en modell ärvt från tennis tack vare dess framgång, du kan köpa den i flera färger och det är den billigaste ryggsäcken från Head.

Det bästa racketfodralet från Head-märket för året

Utan tvekan är modellen som alla spelare vill köpa och det mest sålda av Head racketfodralen Alpha Sanyo Monstercombi, en modell design

Other Padelväskor Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Pris

Pris

153,00 kr - 1 427,00 kr

Varumärke

Varumärke