Nox padelväskor

Nox padelväskor

Billiga Nox padelväskor, köp online de bästa padelväskorna av det prestigefyllda Nox-märket för att gå och spela, nya 2019-modeller med bästa kvalitet till det billigaste priset online.

Nox team padelväskor utmärker sig för sin fantastiska design och sitt billiga pris, de är sportväskor designade så att spelaren kan gå till banan med alla viktiga element att spela, padel racket, skor eller andra tillbehör kommer att passa utan problem i din väska padelväskor.

Filtrera

Nox 2022 padelbag kollektion tillgänglig!

Efter framgångarna från tidigare säsonger, 2020 och 2021 specifikt, 2022 återvänder Nox med en uppladdad sprit och ger en förnyelse av hela den lyxiga professionella kollektionen och specifikt Nox thermo ml10 padelväskor som förbättras i storlek och blir en av de bästa av de år 2021, som alltid ganska billigt för det stora antalet funktioner den erbjuder. Eller den berömda vagnen som den har som reseprodukt som kan komma väl till pass.

Vi skulle ha samma modell i sin version för dam i fuchsia och vita färger, helt fokuserad på den kvinnliga publiken men bibehåller samma egenskaper som sin version för män.

Nox WPT Master-serien av väskor har blivit en av favoriterna bland padelälskare, speciellt för sin stora kapacitet och sin design i svarta färger, WPT Master-ryggsäcken har samma framgång som padelväskor, speciellt för att vara en av de största Nox ryggsäckar i sin katalog.

Om du fortfarande letar efter att köpa en billigare Nox padelväskor skulle du ha Team-serien , som har underhållits genom åren tack vare sitt pris, sin genomsnittliga storlek och sin mångsidighet, den tillverkas i blå, röd, champagne och gröna färger.

Nox väskor och ryggsäckar

Nox är ett av de kända spanska varumärkena inom padelvärlden. Det sponsrar spelare med Miguel Lamperti, Gemma Triay, Lucía Sainz, Franco Stupa och Ariana Sánchez, bland andra stora spelare på World Padel Tour.

Med tanke på efterfrågan är det inte förvånande att detta märke tillverkar padelprodukter av högsta kvalitet och funktioner som Nox Padel rackets .

Nox padel ryggsäckar är mycket viktiga tillbehör eftersom vi tack vare dem kommer att bära allt vi behöver för att spela samt skydda alla tillbehör och speciellt racket. Beroende på våra behov kommer det att finnas en speciell väska för oss, såsom stora väskor, väskor med justerbara handtag eller de berömda vagnarna som Nox har för att resa, samt små ryggsäckar att gå till padeltennisbanan med precis som det räcker.

Other Padelväskor Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Pris

Pris

226,00 kr - 1 122,00 kr

Varumärke

Varumärke