Adidas padelväskor

Adidas padelväskor

Sök bland vårt urval av Adidas padel padelrack för väskan du letar efter för att skydda ditt racket eller tillbehör, som alltid till bästa pris och med de mest saftiga erbjudandena på internet, de mest enastående modellerna skulle vara Adipower padelrack för deras skydd, Barrikaden för dess lätthet och för att vara mycket stor. Dessutom är denna modell en av bästsäljarna.

Kvaliteten på Adidas-väskorna hjälper ditt racket att skydda det från repor, stötar eller dåligt väder, de är det perfekta komplementet för att förlänga livslängden på vårt paddelmaterial.

Vi har också padel bagar som det perfekta komplementet för att spela padel, med ergonomisk design för att skydda din kropp när du reser till padelbanan.

Filtrera

Ny Adidas 2022 padel väskorkollektion

Inom kollektionen 2021 och 2020 fanns det modeller som var en storsäljare, 2019 dyker det upp nya produkter som förbättrar de tidigare, som alltid med lättstädade tyger, med kapacitet för 2 eller 3 padel racket och fack för skor åtminstone, eftersom det finns några som du bär fickor för nycklar

  • Adidas Multigame padel racketväska: ctrl- och Attk-serien har gett vika för 2.0-serien som tar de färger som den är tillverkad i, allt i svart, men ändrar vissa ritningar i blått, rött eller gult.
  • Adidas Pro Tour padel racketväska: Dessa är den coolaste och lättaste, nya 2.0-kollektionen, de har en kil som gör att de har större kapacitet , i grått, grönt och en damversion i fuchsia.
  • Adidas Barricade padel racketväska: Utbudet av väskor med bäst valuta för pengarna, eftersom de är ganska stora och har samma kvalitet som de tidigare men med en mer klassisk design.
  • Adidas Carbon padel racketväska: Det är en 2018 års modell, den har utgått och säljs inte av märket.
  • Adidas Control 2.0: Det är den billigaste serien i kollektionen, första priset, perfekt att ge bort i present eller att ha en väska till de rätta, den är gjord i svart och gult och svart och orange.

Adidas-väskor är ett utmärkt alternativ om du letar efter en stor väska, från ett välkänt märke och med hög kvalitet. Barricade Adidas padel racketväska har ersatts av Multigame-modellen, en storsäljare som du säkert kommer att gilla.

Billiga Adidas Padelväskor

I vår Padel Zone-butik kan du upptäcka ett brett utbud av Adidas padel padelrack . En Adidas padelväska är ett nödvändigt padeltillbehör eftersom vi förutom att skydda vårt Adidas padel racket kan ta med all vår utrustning till träningen.

Om du funderar på att köpa en padelväska erbjuder vi dig olika storlekar, kvaliteter och även ryggsäckar så att du kan förvara allt du behöver, från Adidas Padel rackets och skor till tekniska kläder, handdukar och små föremål som kan gå vilse.

Tillverkarna av produkter för padeltennis, som Adidas i det här fallet, tillverkar produkter för att spela padel med ett utmärkt kvalitets- och prisförhållande. Dessutom är detta sportmärke under namnet "Adidas Padel" engagerat i de senaste innovationerna och överraskande designen.

Adidas padelryggsäckar, kapacitet och komfort

Vi har redan de nya modellerna av Adidas padelryggsäckar , som vanligt i det tyska varumärket, serien av Adidas Backpack Pro Tour 2.0 ryggsäckar är juvelen i kronan, det främsta kännetecknet är att de är stora och stela , så allt vårt material kommer att vara helt skyddad mot stötar, denna modell är designad i svart och rött, svart och blått och svart och grå färger.

Naturligtvis om du letar efter en billigare ryggsäck skulle du ha Adidas Barricade padel ryggsäcksserie , den största fördelen med de tidigare förutom priset är att de är väldigt lätta och har många fickor.

Other Padelväskor Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Pris

Pris

111,00 kr - 1 241,00 kr

Varumärke

Varumärke