Adidas Padel Väska

Adidas Padel Väska

Sök bland vårt urval av Adidas padel väska för väskan du letar efter för att skydda ditt racket eller tillbehör, som alltid till bästa pris och med de mest saftiga erbjudandena på internet, de mest enastående modellerna skulle vara Adipower padelrack för deras skydd, Barrikaden för dess lätthet och för att vara mycket stor. Dessutom är denna modell en av bästsäljarna.

Kvaliteten på Adidas väskorna hjälper ditt racket att skydda det från repor, stötar eller dåligt väder, de är det perfekta komplementet för att förlänga livslängden på vårt paddelmaterial.

Vi har också padel bagar som det perfekta komplementet för att spela padel, med ergonomisk design för att skydda din kropp när du reser till padelbanan.

Filtrera

Ny kollektion av Adidas Padelväskor 2023

Inom kollektionen för 2022 och 2023 fanns det modeller som var mycket populära. År 2023 har nya produkter lagts till som förbättrar de tidigare modellerna. Som alltid är de tillverkade av material som är lätta att rengöra, med plats för 2 eller 3 padelracketar och fack för minst skor, och vissa har även fickor för nycklar.

  • Adidas Multigame padel väska: Adidas Multigame padelväskor är ett utmärkt val för spelare som söker kvalitet och funktionalitet, med rymliga fack och organisatoriska fickor.
  • Adidas ProTour väska: Kan bäras som en ryggsäck tack vare handtagen och är tillverkad av hållbar polyester för att säkerställa hållbarheten. Perfekt för spelare som letar efter en kompakt men rymlig väska som möjliggör organiserad och skyddad transport av deras padelutrustning.
  • Adidas Carbon väska: Detta är en modell från 2018 som inte längre finns tillgänglig från varumärket.
  • Adidas Control padel väska: Detta är den mest prisvärda serien i kollektionen, med ett konkurrenskraftigt pris. Perfekt som present eller för att ha en väska för att bära det nödvändigaste. Finns i svart och gul samt svart och orange.

Adidas väskor är ett utmärkt val om du letar efter en stor väska från ett känt varumärke med hög kvalitet. Adidas padelväskor är utformade med hållbara och starka material som effektivt skyddar dina padelracketar och andra personliga tillhörigheter.

Billiga Adidas Padel Bag

I vår Padel Zone-butik kan du upptäcka ett brett utbud av Adidas padel padelrack . En Adidas padelväska är ett nödvändigt padeltillbehör eftersom vi förutom att skydda vårt Adidas padel racket kan ta med all vår utrustning till träningen.

Om du funderar på att köpa en padelväska erbjuder vi dig olika storlekar, kvaliteter och även ryggsäckar så att du kan förvara allt du behöver, från Adidas Padel rackets och skor till tekniska kläder, handdukar och små föremål som kan gå vilse.

Tillverkarna av produkter för padeltennis, som Adidas i det här fallet, tillverkar produkter för att spela padel med ett utmärkt kvalitets- och prisförhållande. Dessutom är detta sportmärke under namnet "Adidas Padel" engagerat i de senaste innovationerna och överraskande designen.

Adidas padelryggsäckar, kapacitet och komfort

Vi har redan de nya modellerna av Adidas padelryggsäckar , som vanligt i det tyska varumärket, serien av Adidas Backpack Pro Tour 2.0 ryggsäckar är juvelen i kronan, det främsta kännetecknet är att de är stora och stela , så allt vårt material kommer att vara helt skyddad mot stötar, denna modell är designad i svart och rött, svart och blått och svart och grå färger.

Naturligtvis om du letar efter en billigare ryggsäck skulle du ha Adidas Barricade padel ryggsäcksserie , den största fördelen med de tidigare förutom priset är att de är väldigt lätta och har många fickor.

Other Padelväskor Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Pris

Pris

111,00 kr - 1 207,00 kr

Varumärke

Varumärke