Padelskor till bästa pris

Padelskor från de bästa märkena i vår webbutik för att utöva din favoritsport. Här kan du köpa padelskor , från de senaste modellerna som bärs av World Padel Tour-spelare till fantastiska erbjudanden som du kan få kvalitativa padel-padelskors med.

Köp i vår butik och på rea från tidigare säsonger till bästa möjliga pris, eller leta efter fri frakt och presenten som ingår till de flesta modeller av säsongen 2022, om du har frågor om att köpa dina padelskors, ring oss på telefon så hjälper vi dig dig att välja den mest lämpliga modellen för din typ av spel.

Billiga skor

 

Hur väljer man padelskor för män?

För att spela padel finns det flera typer av skor, den största skillnaden mellan dem alla är sulan, det är där skotillverkarna tävlar om att tillverka den bästa blandningen som ger det bästa greppet och den största hållbarheten, naturligtvis kommer billiga padelskor att har färre funktioner än avancerade.

Den andra punkten att ta hänsyn till är svett , ju mer svett skon har, desto bättre kommer du att kunna motstå spelets rytm, och naturligtvis, i slutet av spelet kommer foten att vara mer utvilad.

En annan egenskap som vi måste ta hänsyn till när vi väljer en padelsko för män är dämpning , normalt har billiga skor inte dämpning, eller så har de bara dämpning baktill. Om du har en budget är det idealiska att välja en modell som har dämpning både fram och bak.

Vi behöver bara välja det märke vi vill ha, vi arbetar med de största tillverkarna av padelskor:

 • Asics
 • Bullpadel
 • Adidas
 • Nej x
 • Huvud
 • k schweiziska

Vilket som helst av dessa märken är ett säkert kort, nu behöver vi förutom priset bara leta efter det som har de egenskaper vi letar efter.

Typer av sulor i paddelsporter

 • Med omni-sula : Det är en sula som inte längre används mycket i padeltennis, den har lite grepp och slits väldigt snabbt, när padel började spelas i Spanien var det den mest använda typen av sula, idag har den blivit kvar totalt föråldrad. Den kännetecknas av att den är uppbyggd av små prickar, problemet är att saltet förstör den här typen av sulor på grund av friktion.
 • Med lersula : Det är den mest sålda sulan , den som alla använder idag, de har fiskbensform, som havets krusningar, greppet är mycket bra och framförallt är hållbarheten utmärkt, de lider knappt av nötning vid saltet av padelbanorna använder praktiskt taget alla tillverkare denna typ av sula. Den här typen av sporter används även för att spela tennis, det är grusbanor som har exakt samma sula som padelskor, den mest kända tillverkaren för kvaliteten på deras sulor är utan tvekan Asics.
 • Med allcourt-sula : Det är en blandad sula , den är väldigt lik ler- eller fiskbenssulan, men den innehåller olika teckningar i olika delar av sulan, de har mindre grepp och det är för ett långsammare eller mindre aggressivt spel , det är den typ av sula som vi brukar rekommendera för äldre spelare eller de som är mer statiska, indikeras även för de spelare som gillar att glida på banan ibland, Wilson, Adidas är några av de märken som har denna typ av sulor.

Vilken dämpning finns i padelskor

Varje märke använder sin egen teknik när det gäller dämpning, Asics är en av favoriterna av de flesta spelare på World Padel Tour.

 • Gel-dämpning : Den som används av Asics, mellanklassskorna har en bakgelé och de mer avancerade har vanligtvis både fram- och baksida, det är en slags gel som är inbyggd i mellansulan och dämpar stötdämpande möjliga problem i lederna.
 • KPRSX : Det är dämpningen som valts av Babolat, det är en EVA gummiplatta som sätts in i häldelen och har absorberande egenskaper.

Vilka är favoritskorna för padelspelare?

På marknaden hittar du många märken av skodon för att spela padeltennis och framför allt olika priser, för oss är de bästa padelskorna de som håller länge , som sulan sliter lite och även att de är väldigt bekväma , att de är bra vadderade inuti och att foten framför allt är väl fixerad inuti för att undvika skador.

Idag kan vi säga att det bästa märket i denna mening är Asics, det mest sålda märket och det som föredras av alla paddelspelare, i mindre utsträckning har vi andra viktiga märken som K-swiss och Adidas.

Om vi var tvungna att lyfta fram en modell skulle den modellen vara Asics Bela, som skulle vara den bästa, tätt följt av Asics Gel Padel Lima, istället om vi letade efter en med mycket för pengarna skulle vi stanna kvar med Asics Gel Padel Pro.

Vilken sula är bättre i padelskor?

Clay-sulan är den bästa sulan som finns för att spela padel, alla padelsko bör ha en lersula om vi vill njuta av padelspel till fullo, den har tre stora fördelar jämfört med allcourt-sulan eller omni-sulan

 • Längre varaktighet , lersulan håller längre eftersom saltet inte påverkar så direkt på gummit och på så sätt blir det mindre nötning.
 • Bättre glid , det är mycket bättre på grund av utformningen och ritningen av sulan, eftersom den i sidorörelser glider bättre och erbjuder ett snabbare spel.
 • Bättre grepp , det strider mot den tidigare fördelen, men det har visat sig att ritningen gör att den greppar paddelbanan bättre och vi får bättre starter.
 • Intensiv användning , eftersom den håller längre, är den lämplig för att spela varje dag och slits väldigt lite, i allmänhet går en padelsko sönder i de områden där det är mer friktion eller i vristområdet, förr dog alla skor genom sulan, sedan fick de slut på sulor och fick slängas.
Filtrera

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Storlek

Storlek

Nivå:

Nivå:

Spela:

Spela:

Enda:

Enda:

Spelare:

Spelare:

Color

Color