Racketskydd padel

Racketskydd padel

Racketskydden kommer att skydda oss från de slag som vi kan producera med racket på väggen eller glas som härrör från spelet, det är ett viktigt element om vi vill förlänga livslängden på vårt padel racket.

Filtrera

Padel racketskydd

  • Padel Head skyddande: Som en allmän regel är de genomskinliga och tunna, det skyddar oss från repor och stötar, mer känd som Anti Shock.
  • Adidas padel racketskydd: De är väldigt lika de tidigare, av en större tjocklek då de är gjorda av silikon.
  • Bullpadel padel racketskydd: De är vanligtvis kol eller svarta, de har bra skydd. I år har de tagit fram skydd som gör att balansen på deras padel racket kan varieras.
  • Transparenta racketskydd, det är skydd som inte har någon bakgrundsfärg så de respekterar rackets kosmetika och kan användas med alla racketmärken.

I vår webbutik kan du hitta ditt padel racketskydd från de bästa märkena på rea och billigt, vi samarbetar med Head, Asics, Adidas, Black Crown, Bullpadel och Dunlop, alla tillverkar deras padel racketskydd av silikon och i vissa fall kol, detta material är mer motståndskraftig och ger bättre skydd. Den enda nackdelen är att det inte är genomskinligt så det är troligt att det inte kommer att matcha originaldesignen, Nox tillverkar genomskinliga skydd.

Tyvärr har vi inga anpassade padel racketskydd till salu, vi säljer endast toppmärken.

Other padeltillbehör Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Pris

Pris

38,00 kr - 1 098,00 kr

Varumärke

Varumärke