Adidas padel skor

Adidas padel skor

Adidas skor började tillverkas efter andra världskriget, och utrustade den tyska armén med de skor som krävs för krig, idag paradoxalt nog utrustar det de bästa idrottslagen i världen, från fotboll, tennis, padel eller någon annan sport, men Adidas padel skor fortsätter att vara ett av de nya affärsområdena där Adidas vill börja blända sina konkurrenter.

Adidas padel and tennis 2022 skokollektion utmärker sig för sitt grepp och stora flexibilitet, och är ett av de mest populära varumärkena världen över av de flesta spelare.

Filtrera

Adidas kollektion av padel skor 2022

Adidas Padel skokollektion för 2022 och 2021 finns redan i vår butik och ger många nya funktioner, Barricade Club-linjen är fortfarande en av modellerna som fortfarande är till rea tack vare dess fantastiska pris och kvaliteten på konstruktionen som de har. , ett första pris för skor för att spela padel på toppnivå.

Inom Barricade-serien finns ett överlägset sortiment som Barricade Hi tech eller Boost , förutom priset är den största skillnaden konstruktionsmaterialet, ett mer andningsbart material med större flexibilitet, dessutom har Adidas införlivat en central förstärkning i skorna så att foten får bättre grepp och inte rör sig inne i skon. En annan av årets nyheter 2018 som vi gillar mest är Asics Ubersonic 3- modellen, för att matcha adidas padel racket , för oss är den vår favorit, den är den enda som knappt har några sömmar och är gjord med en mycket andningsbart tyg och med en mycket urban design, eftersom det ser mer ut som en sko för gatan än för att spela padel, men vi kan försäkra dig om att de på kort tid kommer att bli dina Adidas-favoritskor för att spela padel. Boost-teknologin är dämpningen som alla avancerade Adidas padelmodeller har, den är placerad i mellansulan och absorberar perfekt alla stötar som uppstår vid hopp, så att dina leder skyddas och du kommer att kunna spela mycket längre. tid.

Vilka Adidas padelskor för kvinnor att välja?

Adidas har en stor förkärlek för kvinnor så det är inte förvånande att det har exklusiva dampadelmodeller i hela sin kollektion , Barricade Club spelar en grundläggande roll i Adidas, det är ett första pris som varje kvinna kan ta sig in i paddelvärlden med tennis med all säkerhet i att köpa en modell som kombinerar en snygg design med fördelarna med en bra sko, om du också förvarar dem i Adidas padelrack bättre än bättre. Om vi letar efter mer flexibla material för kvinnor har vi Adizero-linjen eller den exklusiva Stella McCarney-linjen med exklusiv design som väldigt få kvinnor brukar bära, men med en komfort som föredras av den kvinnliga allmänheten.

Varför är Adidas Barricade padelskor de bästsäljande för män?

Den främsta anledningen till att barrikaden är den mest sålda modellen av Adidas Padel , är på grund av priset de har tillsammans med kvaliteten, den följer Adidas karakteristiska linje genom att ha de tre karakteristiska ränderna av Adidas logotyp på sidan, den är en modell som tillverkas i två versioner, en av dem med en lersula i hela sulan, och så finns det en annan version med en blandning av lera och allcourt sulor, fiskbensmönster i hela sulan men ändrar riktningen på linjerna, tillsammans med en pivotpunkt för att rotera snabbare stående, är pivotpunkten en funktion som bara finns i den övre delen av andra märken, så du kan förstå att för det pris de har är de billigast med bäst valuta för pengarna från Adidas.

Är adidas tennisskor detsamma som padelskor?

Vårt svar är JA, Adidas-skor är exakt samma som de som används för att spela tennis , det är ingen skillnad, de har samma vikt, samma egenskaper och ibland delar de samma namn. Det vi måste ta hänsyn till är sulan, sulan som används för att spela padel är lersulan, sulan som har mest grepp på banan, så vi måste leta efter Adidas skor med denna typ av sula, Hittar du en tennismodell med clay court sula så kommer det också löna sig att spela padel, clay sulan kan kallas clay eller clay court sula, tar du hänsyn till detta så blir det väldigt enkelt för dig att välja din Adidas sport för att spela padel oavsett om den säljs till dig av en padel- eller tennisaffär.

Other Padel Skor Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Storlek

Storlek

Nivå:

Nivå:

Spela:

Spela:

Enda:

Enda:

Spelare:

Spelare:

Color

Color