Dreampadel Padelrackets

Dreampadel Padelrackets

Upptäck 2022 års samling av Dreampadel-racket , modeller som anpassar sig till spelaren med otroliga finishar. Bandit-racket blir juvelen i kronan, med racket som kännetecknas av att ha stor spelbarhet och komfort i alla sina modeller.

Om du funderar på att köpa ett Dreampadel padel racket är du på rätt ställe, vi garanterar bästa pris och expressfraktservice.

Filtrera

DreamPadel 2022 Collection

Den efterlängtade kollektionen av Dreampadelpadel racket anländer , som har tillverkats med så mycket kärlek, med design och tillverkning i Spanien . Att ta hand om alla detaljer och med teknologier som gör dessa racket unika. Hela kollektionen har en grov yta för att förbättra toppspin i alla dina skott.

 • Dreampadel Bandit : Toppmodellen, den mest balanserade racket på marknaden med en halvhård touch, POWER BLACK EVA-gummi och högkvalitativt HECXEL-kol. Superskumgummi för att förbättra kraften utan att tappa ett jota av kontrollen, det blir stjärnan i samlingen.
 • Dreampadel Fuse : Den mångsidiga modellen med mycket liknande egenskaper som Bandit, skillnaden ligger i kärnan av racket, gummit som används är MULTILYERED EVA, bildat av en kärna av olika densiteter som gör att detta racket har en fantastisk bolleffekt och en utsökt Rör.
 • Dreampadel Rebel: Kontrollracket med EVA-gummi i flera lager, kontrollens drottning och en av favoriterna från spelare som letar efter ett perfekt spel på baksidan av banan.
 • Dreampadel Fuse : Samlingsmodellen för spelare som letar efter maximal komfort i alla sina skott, med en fantastisk sweet spot och mycket väl kompenserad för alla typer av spel, den utmärker sig för sin fantastiska bolleffekt, tack vare sin skumkärna.
 • Dreampadel Heaven : Kontrollracket designad för krävande kvinnor, ett halvmjukt touch-racket med stor bolleffekt och låg vikt.

Dreampadel-racket, teknologier som tillämpas på spelet

Utan tvekan är det här Dreampadel sticker ut över andra märken, de senaste teknologierna appliceras i varje padelprodukt för att uppnå en perfekt balans när du spelar padel.

 • HEXCEL carbon , är ett av de högsta kvalitetskolen som finns på marknaden, används i den amerikanska militärindustrin och de mest avancerade rymdprocesserna i världen, applikationen inom padelvärlden ger padel racket stor motståndskraft och styvhet som ger extra kraft.
 • Sweet Spoot , teknik som tillämpas i design- och tillverkningsprocessen för att uppnå en sweet spot som är bredare än normalt.
 • Rough Spin , grov finish som rackets yta har och tillåter att uppnå stor effekt i varje träff av bollen.
 • Concept Holes , layouten av hålen på padel racket tillåter att expandera sweet spot och ha en fantastisk kontroll över bollen oavsett träffområdet.
 • Carbon Frame , 100 % kolfiberramar, den bästa tekniken inom rackettillverkning, gör att racket blir styvare och ökar motståndet mot stötar.
 • Power Black EVA , gummi för kärnan i racket som ger stor kraft, halvhård touch.
 • ABS FOAM , skumgummi som kännetecknas av stor komfort och stor bolleffekt.
 • Flerskikts EVA , bundna gummin med olika densiteter, tack vare denna kombination får vi det bästa av de två tidigare gummina, utmärkt bolleffekt, kraft och stor komfort.

Av dessa skäl tror vi att att spela med Dreampadel är synonymt med kvalitet och att spendera många timmar på banan och njuta av din produkt.

Påminn dig om att DREAMPADEL är ett spanskt varumärke, som designar och tillverkar alla sina padeltennisracket i Spanien, ingen process utförs utanför, så genom att köpa Dreampadel-produkter bidrar du till att stärka landets ekonomi med en kvalitetsprodukt.

Other Padelrackets Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Spela:

Spela:

Nivå:

Nivå:

Spelare:

Spelare:

Rör

Rör

Huvudmaterial

Huvudmaterial

Ojämnhet

Ojämnhet

År:

År:

Pris

Pris

986,00 kr - 3 880,00 kr

Vikt:

Vikt: