Muñequeras Dunlop Blancas
  • Muñequeras Dunlop Blancas

Vita Dunlop-armband

PVP: 76,79 kr
65,27 kr
-16% Dunlop Padel
Vita Dunlop padelarmband | Glöm bort att använda en handduk under träning med de nya Dunlop-armbanden perfekta för att snabbt ta bort svett från ansiktet
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 30 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Korta vita Dunlop-armband

Ännu ett år kommer kollektionen Adidas padel 2022. Den här gången överraskar den oss med otroliga padelarmband som är perfekta för att få bort svetten från våra ansikten medan vi leker och inte hindrar oss.

För dess tillverkning har 80% bomull och 20% spandex använts, vilket ger den hög kvalitet utan att tappa elasticiteten så att de är mycket lätta att ta av och på. De har även designats i vitt med detaljen i märkets logotyp i svart, två grundfärger som kommer att vara väldigt lätta att kombinera.

Korta vita Dunlop-armband, funktioner

  • Dunlop White armband är korta i storlek.
  • De säljs i förpackningar med två enheter, en för varje hand.
  • Tekniska material som tål kontinuerlig användning och tvätt.
  • De absorberar svett från pannan och armarna.
  • De hjälper till att undvika dåliga lägen medan vi spelar för att inte skapa skador.
  • Ingår i Dunlop Pádel 2022 tillbehörskollektion.

Vem är det till? För spelare som inte vill vara beroende av en handduk när de spelar eftersom det är väldigt obehagligt och de föredrar att ha armbanden närmare till hands för att snabbt torka av svetten.

Varför kommer du att gilla det? För förutom att hjälpa oss hålla svetten borta kommer vi att bära en svartvit design, en väldigt enkel kombination att bära med våra Padel rackets och kläder.

Ta reda på mer om varumärket DUNLOP

Vi vet alla att Dunlop Sport är ett av idrottarnas favoritmärken. Vi hittar deras produkter inom en mängd sporter och deras bidrag inom paddelsektorn kunde inte saknas med en mängd högkvalitativa racket, kläder, väskor och accessoarer.

Alla dess padelprodukter är anpassade för alla typer av spelare och med en exceptionell valuta för pengarna. Ett bevis på detta är att Juani Mieres, Ramiro Moyano eller Willy Lahoz är några av de professionella aktörerna som representerar varumärket.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter