¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Bullpadel padelskor

Bullpadel padelskor

Köp dina Bullpadel skor till det bästa priset på marknaden, sök igenom hela kollektionen och förbered dig för att spela årets spel. Hitta de bästa erbjudandena på Bullpadel padel skor , du behöver bara hitta den som passar din spelstil och din ficka.

Vi har den nya 2022-kollektionen , modeller som Vertex, Hack Fly, Vertex Hybryd, Flow för kvinnor av Alejandra Salazar, nu tillgängliga i vår webbutik till det billigaste priset och med fri frakt.

Filtrera

Bullpadel padel skor, den kompletta 2022 års kollektion

2022 kollektionen som Madrid-märket Aguirre har tagit fram design och etablerar sig som en av årets bästa, som en allmän regel när du köper Bullpadel skor säkerställer du kvalitet, bekväma och tåliga skor, det är ett av de märken som mer produkter de säljer, de kombineras också perfekt med vilken Bullpadel ryggsäck som helst .

  • Vertex Hybrid Fly : Det är den mest sålda modellen på grund av dess stora prisförhållande, de finns i khakifärger och för män. Vertex är gjorda utan sömmar och dessutom med ett mycket andningsbart mesh som skyddar foten under de varmaste tiderna på året, det är möjligen den mest efterfrågade modellen när det finns erbjudanden på Bullpadel skor och en av favoriterna för att hålla foten sval, torr och bekväm. bekväm.
  • Hack Hybrid Fly : Det är skon som har högst kvalitet, i år har de förbättrat komforten rejält, den behåller lersulan och självklart har de förbättrad hållbarhet. Under 2021 fortsätter de att satsa på värmeförseglade sömmar, det görs i grå färger. Den har en lersula med pivotpunkter så att du säkerställer ett bra grepp på banan. Det är skorna som Paquito Navarro bär i alla sina officiella matcher.
  • Flow Hybrid Fly : Det är en Bullpadel damsko , den som Alejandra Salazar bär och utmärker sig för sina neutrala färger, sin stiliserade design och den fantastiska komfort den ger flickans fot.
  • Bita : De är en av de billigaste, men inte av den anledningen den sämsta, det är modellen som skulle matcha serien av billiga Bullpadel Padel rackets , skillnaden med resten är att den inte har nät, inte heller värme- tätade sömmar På så sätt lyckas de sänka priset.

På internet hittar du många åsikter om Bullpadel skor , men här hittar du dem på rea och till det billigaste priset.

Bullpadel herrskor, utvalda av proffs

Vi har de viktigaste Bullpadel modellerna för män , skorna som bärs av World Padel Tour-spelarna Maxi Sánchez och Paquito Navarro, en bekväm sko med en bred läst som passar perfekt till foten, speciellt den stora förbättringen 2021, det är den stora flexibiliteten som den ger till foten.

Om du funderar på att köpa en Bullpadel Vertex eller Hack-sko, utan tvekan är de padelskorn för män som föredras av den manliga allmänheten och naturligtvis de mest sålda, att köpa denna produkt garanterar många timmars skoj att spela padeltennis.

Dessutom kan du kombinera skorna med Bullpadel padel kläder , helt matcha färgerna för varje säsong så att du har alternativ att gå och spela padel fullt utrustad.

Bullpadel damskor, nya modeller och teknologier

Den stora framgången har utan tvekan varit i Bullpadels damskor , värvningen av Alejandra Salazar har fått kvinnorna tillbaka i mitten av banan och det verkar som att de har ökat.

Flow Hybrid Fly-modellen har valts av många kvinnor för sina vita och korallfärger som ett mer än anmärkningsvärt alternativ för att konkurrera med de främsta varumärkena i branschen. Denna modell skulle vara vårt valda alternativ.

Bullpadel skostorleksguide

Om du letar efter en guide anger vi nedan ekvivalensen av antalet som används av märket med centimeterna, på så sätt kan du mäta andra skor och veta vilken storlek som passar dig bäst.

Du har bordet uppdelat med storleksguiden för Bullpadel skor för män, som sträcker sig från 40 till 46. Och å andra sidan i den nedre tabellen har du storleksguiden för Bullpadel skor för dam som bara slutar praktiskt taget när de för män , med hänsyn till att flickor år efter år har ökat sin storlek något.

Män4041424344Fyra fem46
Centimeter 26,7 cm 27,3 cm 28,0 cm 28,7 cm 29,3 cm 30,0 cm 12"
Kvinna363738394041
Centimeter 24 cm 24,6 cm 10" 26 cm 26,7 cm 27,3 cm


Du kan köpa i vår webbutik till det billigaste priset och med de bästa rabatterna, vi har också gratis och snabb frakt med leverans inom 24/48 timmar på fastlandet Spanien, om du är osäker på valet kan du ringa oss och vi kommer att rekommendera de som passar dig bäst passar din budget.

Other Padel Skor Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Storlek

Storlek

Nivå:

Nivå:

Spela:

Spela:

Enda:

Enda:

Spelare:

Spelare:

Color

Color

Pris

Pris

502,00 kr - 1 991,00 kr