Wristbands Huvud 2,5" ljusgröna
  • Wristbands Huvud 2,5" ljusgröna

Wristbands Huvud 2,5" ljusgröna

PVP: 76,79 kr
65,27 kr
-16% Head Padel
Wristbands Head 2.5 | Undvik obekväma svettdroppar nerför armarna med dessa gröna Head 2,5" armband, ett idealiskt tillbehör för att tävla under de varmaste dagarna
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Wristbands padel Head 2,5 ljusgröna

Njut av de bästa tillbehören för att spela padel i vår webbutik, du kan utrusta dig från topp till tå med de bästa märkena på marknaden. Vi presenterar 2,5" padelarmbanden i ljusgrönt, ett komplement till HEAD 2023 för alla typer av idrottare. Och det är att de erbjuder bra stöd och svettabsorbering, vilket förhindrar att padelracket glider.

För dess konstruktion har kvalitetstyger använts, så de är elastiska såväl som motståndskraftiga för att inte förlora egenskaper med tiden. De har mindre dimensioner och säljs i blisterförpackningar om 2 enheter. De erbjuder också en grön estetik med en vit logotyp i mitten, så de är väldigt coola.

Wristbands Head 2,5" i ljusgrönt, egenskaper

  • The Head 2,5" i ljusgrönt kombinerar 90% nylon med 10% elastan.
  • Paket med 2 enheter, en för varje hand.
  • Mindre mått, cirka 7 x 7 centimeter.
  • De håller leden varm och stöds, vilket minskar risken för skador.
  • De bekämpar överdriven svettning.
  • En av nyheterna i Head Padel 2023 tillbehör.

Vem är det till? Vi rekommenderar dem till både manliga och kvinnliga spelare som vill undvika obekväma svettdroppar på armar eller ansikte, eftersom de nya Head-armbanden erbjuder maximal absorption även på sommaren.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sin kortare storlek är de inte obekväma när de väl sätts på eller begränsar ledens rörelse. De presenterar också en vackraste design i ljusgrönt med Head-logotypen, perfekt att kombinera med märkets nya kläder.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med produkter av högsta kvalitet tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation på World Padel Tour tack vare spelare som Arturo Coelho eller Ari Sánchez i damlaget.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padelracket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel. Du kommer inte att bli besviken!

Features Spelare: Kvinna År: 2023
Våra bästa produkter