HEAD kläder

HEAD kläder

Märket Head padelkläder för män är en av våra favoriter, utmärkta tyger av högsta kvalitet som tillåter mycket svett och framför allt rörelsefrihet i alla dina lekar. Kläder för män och dam så att du kan gå till det senaste modet, upptäck vår onlinekatalog.

Filtrera

Head dam och herrkläder för racketsporter

Oavsett om du spelar tennis eller padel är vilket Head textilplagg som helst synonymt med kvalitet, varför vi rekommenderar detta märke om du letar efter kläder för att spela bekvämt på banan.

Inom herrmode har Head positionerat sig som en av ledarna genom att bland sina led ha spelare lika emblematiska som Sanyo Gutiérrez eller Arturo Coello, toppspelare i World Padel Tour-rankingen.

I vår onlinekatalog kan du hitta Head damkläder som kjolar, tights, leggings som passar perfekt till den kvinnliga kroppen och erbjuder total rörelsefrihet. Spelare som Tamara Icardo eller Ariana Sanchez är några av ambassadörerna för varumärket Head .

Head Padel byxor och skjortor till bästa pris

Upptäck alla kompletta kit för att spela din favoritracketsport, flexibla och andningsbara tyger så att idrotten är plancetera och du kan gå till det senaste modet. Du kan hitta Head padel sweatshirts, träningsoveraller, byxor, pikétröjor eller t-shirts i vår webbutik till bästa pris.

Alla Head-plagg har specialtyger med ultraviolett skydd, UPF-teknik för att skydda dig från solen.

Other Padelkläder Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Pris

Pris

164,00 kr - 933,00 kr

Storlek

Storlek

Spelare:

Spelare:

Color

Color