Padelväska babolat

Padelväska babolat

Du har nått babolat sektionen för Padelväska , officiella WPT väskor, ryggsäckar från riktmärket för racketsporter som tennis och padel. Här hittar du den officiella World Padel Tour babolat padel racketväskan för att ta med allt ditt kit till träningspass och matcher i vår favoritsport.

Officiell distributör av varumärket Babolat , vi erbjuder produkter av högsta kvalitet och prestanda, som inkluderar de bästa motståndskraftiga och vattentäta materialen på marknaden. Dessutom är denna tillverkare engagerad i mycket modern och vågad design.

Filtrera

Padelväska babolat stor kapacitet

Babolat padelracket är mycket viktiga element för att skydda vår utrustning att spela och speciellt vår racket, ett helt nödvändigt verktyg för att spela vår favoritsport.

Den nya WPT-modellen är designad i vita, blå och svarta färger, mycket neutrala färger som kombineras perfekt med alla padelprodukter inuti du kan lägga Babolat herrpadelskor i de speciella fack den har.

Padel Ryggsäck Babolat

Tack vare Babolat ryggsäckar kan vi ta allt vi behöver till banan: sportkläder, sportskor, Babolat padelracket , handdukar, toalettartiklar och mindre värdesaker. Beroende på storlek och egenskaper du letar efter finns det en babolat wpt ryggsäck utvecklad för dig som en krävande spelare som inte nöjer sig med lite. Ryggsäckarna har flera separata fack som kan ha dragkedjor för ökad säkerhet.

Att ha var och en av våra artiklar separerade från varandra kommer vi inte att oroa oss för att ha smutsiga kläder eller skor med padel racket på samma plats, den nya versionen är utvecklad i blå och svarta färger.

Other Padelväskor Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Pris

Pris

339,00 kr - 1 317,00 kr

Varumärke

Varumärke