Kepsar

Kepsar

Den idealiska platsen att köpa padelkepsar till bästa pris, sök bland de främsta märkena efter den som passar ditt huvud bäst. padel Caps Head , Bullpadel, Varlion, Asics, Drop Shot, Nox... Välj din.

Kepsen kommer att skydda oss från värmen på sommaren, från solens strålar och absorberar svett, din spelupplevelse kommer att förbättras avsevärt.

Filtrera

Skydda dig från solen med våra padelhattar

När vi spelar utomhus är solen vanligtvis ett av de största hindren som vi brukar hitta, främst på grund av två faktorer som du måste motverka för att fortsätta spela padel på sommaren, och kepsen är ett viktigt tillbehör på sommaren .

  • En keps skyddar dig från värmen , även om de vanligtvis är tunna och andningsbara tyger, skyddar kepsen från solen och absorberar värmen som kan nå våra huvuden, vilket gör den till ett viktigt tillbehör om du spelar på padelbanor utomhus. Du kan också blöta den och fräscha upp huvudet.
  • Skydda dig mot direkta strålar , det är ofta svårt att leka om vi har solen vänd mot oss på medelhöjd, kepsen gör att vi kan spela mer bekvämt och skyddar oss från solens strålar. Vissa professionella spelare använder dem också inomhus så att strålkastarna inte blända dem.
  • Det hjälper mot svett , naturligtvis kommer kepsen att absorbera svetten som vanligtvis faller genom vårt hår, så den slipper använda hårband eller blöta våra armband, en poäng till för att köpa padelkepsar för att spela i dina matcher.

Paddelkepsen mer än ett mode

Utöver de två ovan nämnda faktorerna är kepsen ett komplement att använda i padel som ett modeelement, eftersom det gör att vi kan kombinera den med andra plagg av samma märke eller färg.

Other padeltillbehör Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Pris

Pris

92,00 kr - 330,00 kr

Varumärke

Varumärke