Armband

Armband

Armband till bästa pris och på rea, leta efter det armband som passar din handled bäst bland alla tillgängliga. Vi har alla märken, oavsett om det gäller tennis eller padel, vi kommer säkert att ha dem i alla möjliga färger, svart, röd, orange, vit, blå eller vilken färg som helst, Head , Varlion, Asics, Drop Shot, Adidas armband säljs i förpackningar av 2 enheter.

Det är viktigt att om vi funderar på att köpa padelarmband så tar vi hänsyn till färgen, eftersom ljusa färger blir smutsiga med tiden, så vi kommer att behöva tvätta dem ofta, å andra sidan tenderar mörka färger att tåla svettfläckar bättre.

Filtrera

Sportarmband för padel och tennis

Egenskaperna för armbanden mellan de olika märkena är väldigt lika, de flesta är gjorda av frotté, ett väldigt mjukt tyg som är lätt att tvätta, det är idealiskt för att handen inte ska svettas eller för att förhindra smärtan som ibland orsakas av tendinit.

  • Bullpadel-armband är för närvarande en av favoriterna, särskilt för att de innehåller World Padel Tour-logotyperna, i blått och gult, grönt och marinblått eller i rosa och fuchsia om du är kvinna.
  • Asics armband, normalt är färgerna på detta märke mer neutrala, eftersom de är tillverkade i svart och vitt.
  • Adidas armband, ett annat av märkena som har en mycket omfattande katalog, i detta märke hittar du dem i alla möjliga färger.
  • Nox armband, möjligen en av de mest sålda modellerna, speciellt för sitt pris, för att de är stora och eftersom de är gjorda i färger som är väldigt populära, svart, rött, orange, fuchsia, är de favoritfärgerna och toppsäljarna.

Det är bäst att köpa ett armband som du gillar på grund av dess design och dess färg, resten kommer att vara väldigt lika.

Other padeltillbehör Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Pris

Pris

38,00 kr - 195,00 kr

Varumärke

Varumärke