Bullpadel padel kläder

Bullpadel padel kläder

Köp Bullpadel-kläder till bästa pris på internet, alla nyheter i de officiella World Padel Tour- paketen av märket Bullpadel . Billiga padelkläder för herr, dam, byxor, t-shirts, sweatshirts och träningsoveraller från ett av de mest punkterade märkena för tillfället.

Vi har alla kollektioner och modeller som nyligen släppts på marknaden, köp med fri frakt om du överskrider det angivna beloppet.

Filtrera

Ny Bullpadel 2023 klädkollektion

I flera år har Bullpadel vanligtvis kombinerat färgerna på sina padel racket med kläder och Bullpadel padelskor , på så sätt går allt ihop. Bullpadel padel kläddesign kännetecknas av att de har livfulla färger och använder mycket mjuka och andningsbara tyger.

Som en generell regel består textilen av två kollektioner, en huvudkollektion för WPT och den säsongsbetonade som är uppdelad i vår och höst så att du kan välja beroende på kylan eller värmen i det ögonblicket.

Varför välja klädmärket Bullpadel?

Bullpadel padeltextil erbjuder bra kvalitet i sina tyger, varför den representerar ett säkert köp med bästa valuta för pengarna, om vi lägger till detta att det är ett av de mest sålda företagen för tillfället, kan vi säga att du kan utrusta dig med kläder Billig bullpadel av högsta kvalitet.

  • Drylum : tyg som kännetecknas av att det inte samlar fukt och torkar snabbt. Dessutom är den också ansvarig för att absorbera all svett och driva ut den. Den är den lättaste och den är mjukast eftersom dess sömmar är helt platta, de anpassar sig väldigt väl till kroppen för att smickra figuren och de är vattentäta så ingenting kommer att hindra dig från att spela.
  • Drynamic : består av ett stort antal mikrofilament som är ansvariga för att absorbera all svett och hålla den borta från din hud. Hjälper till att undvika den obekväma ansamlingen av svett som kan skapa en känsla av obehag när du spelar. Dess främsta egenskaper är att den är mycket andningsbar och skyddar även mot vinden.
  • Binamic : ett av företagets senaste tillskott. Den kännetecknas av att den är väldigt elastisk, något som gör att du kan utföra alla rörelser. Den tappar inte sin form eller kvalitet vid användning och fungerar som en vindjacka så att vinden inte blir ett besvär medan du spelar.
  • Snabbtorkande : tyg med mikrofilament som hjälper till att absorbera svett för att senare avdunsta. Det kännetecknas av att ha värmeisolering och avvisande vatten. Det kommer säkert att hjälpa dig att hålla dig torr under tiden du ägnar dig åt fysisk aktivitet.

Som om det inte vore nog har du många modeller, eftersom Bullpadel är en av de företag som har de mest omfattande kläderna för att spela padeltennis , både för män och dam .

Bullpadel skjortor och byxor av högsta kvalitet

2023 års kollektion för att köpa Bullpadel-kläder består av följande plagg:

  • Bullpadel t-shirt : Sanningen är att det stora antalet t-shirts som den har i sin kollektion erbjuder oss ett brett utbud av möjligheter, vanligtvis bomull och elastan med sublimationstryck för att uppnå spektakulära mönster.
  • Bullpadel byxor : Du har från de grundläggande som tillverkas i svarta, blå och vita färger, till de nya officiella byxorna i WPT-kretsen. Vinterkollektionen har oftast mörkare färger, tvärtom är vårkollektionen med mer levande färger.
  • Bullpadel sweatshirt : Det är en av de mest framgångsrika accessoarerna på vintern, sweatshirts i fluorfärger är väldigt populära, grönt, korall och gult. Den nya kollektionen av World Padel Tour sweatshirts är också mycket populära.
  • Bullpadel träningsoverall : I år har den tvådelade träningsoverallen dragits tillbaka, den har marinblå träningsbyxor som du kan kombinera med vilken som helst av de tillgängliga tröjorna.
  • Bullpadel Kits : Vi har kit för padelklubbar eller lag som letar efter ett första pris.

Jano-linjen sticker ut, som är premiumlinjen med tyger som liknar bomull men med en teknisk finish, perfekt för att driva ut svett. Spain-kollektionen är en annan serie som håller över tid och som kontinuerligt förnyas för att erbjuda oss uppdaterade färger.

Bullpadel padel kläder för män och dam

Bullpadel herrpadelkläder är det mest sålda , det har blivit populärt tack vare World Padel Tour klädkollektion och vår- och vinterkollektionerna som har mycket bra valuta för pengarna, samt att de föredras av kretsens huvudspelare.

dam har också en plats i vår webbutik, Bullpadel padel kläder för dam använder mycket mjuka och eleganta tyger, kombinerar neutrala färger som grått och svart med mycket ljusa och aktuella färger, naturligtvis perfekt att kombinera med Bullpadel padel padelrack .

Du kommer att ha kjolar, toppar och t-shirts med logotypen på framsidan och som stiliserar den kvinnliga figuren.

Självklart kan du även köpa juniorkit i vår webbutik. Bullpadel barnkläder påminner mycket om vuxnas, samma tyger och samma färger, de har färre modeller men det är fortfarande en viktig punkt i kollektionen.

Other Padelkläder Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Pris

Pris

65,00 kr - 1 273,00 kr

Storlek

Storlek

Spelare:

Spelare:

Color

Color