padel t-shirts

padel t-shirts

Padel t-shirts från de bästa märkena, tyger som anpassar sig till män och dam för att få perfekta plagg för att utöva din favoritracketsport. I vår butik hittar du t-shirts med rund eller V-ringning, i ljusa eller mörka färger, men framförallt hittar du unik design för att spela padeltennis.

Hitta din tekniska padelskjorta för herr eller dam till bästa pris i vår webbutik.

Filtrera

Padel t-shirt för män, andningsbara och flexibla tyger

Vi har padel t-shirts för män till bästa pris, beroende på årstid kan du välja för vinter eller sommar, i bomull eller polyestertyger beroende på om det är varmt eller kallt.

  • Padellskjortor för män : Den manliga publiken har skjortan att leka med på högsta nivå, andningsbara tyger, med design i svart, blått, gult. Normalt kan du köpa officiella padel tshirt från WPT-spelarna i vår butik.

Dam t-shirts för att spela padel på det senaste modet

Modemärken tillverkar också t-shirts av högsta kvalitet, men de exklusiva padelmärken som tillverkar tekniska t-shirts och som bär namnen på dessa märken föredras av den kvinnliga allmänheten, om du är ute efter att köpa en t-shirt utan tvekan har nått lämplig plats.

  • Padelshirt för dam : För spelarna satsar många märken på denna typ av produkter men anpassade till den kvinnliga publiken och med tyger av högsta kvalitet och en högre ytvikt. Designen av damernas padellskjortor är tightare för att försöka stilisera figuren av den kvinnliga allmänheten.

Tyger och typer av padel t-shirt

De viktigaste företagen i padelvärlden använder otroliga och mycket andningsbara tyger:

  • Personliga padel t-shirt : Första priset, dessa typer av tröjor är mycket fokuserade på padelklubbar och lag, fråga oss om du letar efter tröjor så kan vi erbjuda dig volymrabatter.
  • World Padel Tour-tröja: De viktigaste varumärkena utrustar sina spelare med World Padel Tour-tröjor , de är samma som de spelar matcherna med och du kan normalt hitta de officiella TOP10-spelarna.

Om du däremot letar efter en billig padelskjorta så har vi i vår butik några padelmärken som har väldigt bra valuta för pengarna, så du kan använda dem i varje match och förnya dem då och då.

Other Padelkläder Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Pris

Pris

0,00 kr - 1 251,00 kr

Storlek

Storlek

Spelare:

Spelare:

Color

Color