Black Friday Padel 2023

Nedräkningen börjar för Black Friday 2023 , då vi inte vill att du ska vänta till den 20 november kl 00:00 har vi gjort ett förval av produkter, där vi kommer att lägga till fler produkter, fram till Padel Black Friday då alla erbjudanden kommer att vara komplett befintlig. Missa inte det, nya produkter varje dag! Tills de tar slut...

Det bästa urvalet av erbjudanden på padelprodukter för Black Friday , en skandalös rabatt på vårt urval av padelskors, padelracket, padelväskor och tillbehör. Dessa erbjudanden kommer snart att återgå till sitt normala pris.

Lite i taget kommer vi att lägga till fler erbjudanden fram till den 20 november 2023, Black Friday , med de mest aggressiva erbjudandena under de tidiga timmarna på natten eller så länge lagret räcker.

Black Friday 2023 Black Week -erbjudanden upphör den 30 november 2023 klockan 23:59.

Urval Black Friday padelracket

Urval Black Friday padelskor

När är padel black friday 2023?

Black Friday 2023 kommer att vara fredagen den 20 november , även om vi från början av månaden kommer att introducera många nya erbjudanden så att du kan köpa i förväg.

Black Friday padelracket erbjuds

Du hittar de bästa erbjudandena på svarta fredags-racket i Zona de Padel, bara under den svarta veckan för att hitta racket till bästa pris på internet. Av alla de viktigaste märkena, Bullpadel, Head, Nox, Adidas... Följ med den med en padelväska och du kommer att få den bästa BlackFridaypadellen 2023 i hela ditt liv .

Upptäck vårt urval Head Padel och Adidas padel för black friday, du kommer säkert att hitta sista minuten-erbjudanden

Black Friday padelerbjudanden, galna priser

Alla padelskor i den här sektionen är under konstant leverans, Asics Padel ansluter till black friday, leta efter din storlek och hitta den sko som passar bäst. Kom ihåg att det är under en begränsad tid och Asics Padel ingår också i vår superkampanj.

Vi har även bollar i black friday-kampanj under en begränsad tid under black friday innan julkampanjen.

Black Friday i padelkläder 2023

Kläder för att spela padel med de bästa rabatterna, från början av den svarta helgen tills den tar slut kan du spara på dina köp av padelkläder, kläder av bästa kvalitet med maximalt erbjudande, bara för en helg.

Filtrera