Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Nox AT10 Genius 18K 2023
  • Nox AT10 Genius 18K 2023
  • Nox AT10 Genius 18K 2023

Nox AT10 Genius 18K 2023

PVP: 3 565,25 kr
1 974,05 kr
-45% Nox
Nox AT10 Genius 18K padelracket av Augustine Tapia | Den nya upplagan av Agustín Tapia racket återvänder, en mycket välbalanserad modell som återkommer med all sin essens och en förnyad Nox Padel-design
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket Nox AT10 Luxury Genius 18K by Agustín Tapia

Om du funderar på att förnya ditt gamla racket, erbjuder vi dig den nya Nox Padel 2023-katalogen . Upptäck det nya AT10 Genius 18K padelracket av Agustín Tapia , en högpresterande modell som kännetecknas av sin balans eftersom den bibehåller droppformen med en välcentrerad balans för att ge både kraft och kontroll.

Den är en del av Agustín Tapia-serien av officiella produkter, gjord av kol och 18k tyg tillsammans med den klassiska HR3 eva gummikärnan. Den kännetecknas av sin grova sandliknande finish, eftersom den innehåller silikasand på planen, vilket gör att du kan ge bollen mer snurr. Den har också ett antivibrationssystem och den nya smartstrap säkerhetslinan.

Nox AT10 Genius svart och rött i 18K, funktioner

  • AT10 Genius 18K från Agustín Tapia 2023 behåller sin fantastiska balans tack vare sin droppform och medelbalans.
  • Större effekter tack vare den grova finishen med silikasand.
  • Den innehåller kol och dynamisk strukturteknik för bra motstånd.
  • 18k tyg som ger den ett plus av fasthet.
  • Inkluderar AVS-system för en mjukare träff och undvika armbesvär.
  • Mycket bra förnimmelser när man slår med HR3-gummit med hög densitet.
  • Förbättra sladdhygienen med det utbytbara smartstrap-systemet.
  • En av de nya padelracket från Nox Padel 2023 lyxserien.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den idealisk för erfarna spelare som letar efter ett mångsidigt racket eftersom AT10 svarar mycket bra i attack och försvar tack vare droppformsdesignen och dess centrerade balans. På så sätt kan du ta dina bästa bilder från vilket område som helst.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den återkommer med en mycket spektakulär design, kombinerar svart med en röd ram och en del av hjärtat, samt några silverdetaljer. Skaffa den nya Agustín Tapia padelracket i vår webbutik, den kommer inte att lämna dig oberörd!

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av de bästa sensationerna på banan med Nox Sport-kollektionen, ett av de märken som föredras av spelare. Och det är att den har en fantastisk representation i World Padel Tour av Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller systrarna Alayeto eftersom de utgör deras så kallade Team Nox.

Få i vår webbutik den kompletta samlingen av padelracket, skor för män och dam, textilier och många fler tillbehör för att kunna utrusta dig själv från topp till tå som en mästare. Upptäck vad Nox Padel kan göra för dig!

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter