Head Graphene 360+ Alpha Touch 2024
  • Head Graphene 360+ Alpha Touch 2024

Head Graphene 360+ Alpha Touch 2024

PVP: 2 194,00 kr
1 096,45 kr
-51% Head Padel
Head Graphene 360+ Alpha Touch 228722 | Upptäck den revolutionerande Head Graphene 360+ Alpha Touch 2024. En högpresterande padelracket för padelälskare som kommer att förbättra ditt spel.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 20 Juni, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Head Graphene 360+ Alpha Touch Padelracket

Om du är en entusiast för padel och letar efter maximal precision och kraft i dina slag, är Head Graphene 360+ Alpha Touch 2024 padelracket ditt perfekta val. Denna innovativa racket från det välkända varumärket Head är en symbol för kvalitet och hög prestanda, särskilt designad för dem som inte nöjer sig med det vanliga och vill utmärka sig på varje punkt på padelbanan.

Med sin avantgardistiska design och toppmoderna teknik förbättrar denna racket inte bara ditt spel utan ger dig också en unik upplevelse. Dess robusta och hållbara konstruktion gör den till en långsiktig investering för alla sportentusiaster. Slutligen presenterar den en begränsad upplaga design.

Egenskaper för Head Graphene 360+ Alpha Touch 2024 padelracket

  • Fantastisk mångsidig racket som kombinerar en tårfom med balanserad balans.
  • Osökt känsla tack vare foam-kärnan, vilket ger en bra träff och utmärkt bollutträde.
  • Graphene 360+ teknik tillämpad för att förstärka prestanda vid varje slag.
  • Smart bridge-kärna som ger större stabilitet och styvhet till hela racketen.
  • Ytan är gjord av glasfiber, förstärkt med graphene, vilket garanterar hållbarhet och optimal spelbarhet.
  • Ingår i Head 2024 racketkollektion.

Vem är den avsedd för?

Denna racket är idealisk för den avancerade spelaren som söker ett mångsidigt verktyg för att dominera på alla ställen på padelbanan. Den är också perfekt för medelnivåspelare som vill uppgradera sitt spel och uppleva en högkvalitativ racket.

Varför kommer du att gilla den?

Utöver att erbjuda en oöverträffad prestanda, imponerar Alpha Touch 2024 med en framstående estetisk design. Kombinationen av svart med elektriskt blå detaljer ger den en touch av elegans och modernitet som kommer att märkas på banan. Dessutom är det en begränsad upplaga racket!

Läs mer om varumärket Head

Sedan grundandet har Head varit synonymt med innovation och kvalitet inom sportvärlden. Det är ett märke som har revolutionerat hur idrottare presterar genom att erbjuda toppmodern utrustning designad med precision och passion.

Genom åren har Head etablerat sig som en ledare inom tillverkning av sportartiklar, från tennis till padel. Idrottarnas förtroende för sina produkter är ett vittnesmål om deras engagemang för excellens och kontinuerlig förbättring.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter