Dreampadel Match Carbon

PVP: 1 862,99 kr
1 707,23 kr
-9% Dreampadel
padel racket de padel Dreampadel Match | Få dina bästa bilder oavsett område på banan med detta mångsidiga racket från Dreampadel, en modell med fantastiska funktioner till ett oslagbart pris
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det Torsdag, 29 September, 2022
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Dreampadel Match Orange

Missa inte möjligheten att skaffa det nya svarta och orange Matchpadel racket, en högpresterande modell utvecklad av Dreampadel 2022. Den kännetecknas av sin fantastiska balans, eftersom den bibehåller en överdimensionerad form med centrerad balans så att den svarar mycket bra både i anfall som i försvar. Dessutom, med sweet spot-tekniken, är det möjligt att förbättra sin sweet spot.

Kol har använts för strukturen, med 1k tyg på ytan för större motstånd. Ansiktena har också blivit uppruggade, vilket ger bättre effekter. Du kommer också att njuta av de bästa sensationerna när du slår tack vare den svarta eva 15 gummikärnan som minskar vibrationer och ger en fantastisk bollutmatning.

Dreampadel Match svart och orange, egenskaper

 • Svart eva 15 medium densitet innergummi för en exceptionell touch av Dreampadel Match.
 • Mångsidigt padel racket tack vare rivformen och innesluten balans.
 • 100% kolstruktur och förstärkt med 1k tyg på planen.
 • Sweet pot-teknik som hjälper oss att lättare korrigera off-center bollar.
 • Fördelning av hålen som förbättrar dess motstånd.
 • Du kommer att kunna ge bollen mer snurr tack vare den grova sandliknande finishen på ytan.
 • Stabil och vridfri träff.
 • En av de nya Dreampadel 2022 Padel racketsna.

Vem är det till? Idealisk för spelare på hög eller medelnivå som vill ta ett kliv i kvalitet eftersom den nya Matchen är ett mycket välkompenserat padel racket, perfekt för att svara effektivt från alla hörn av banan.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de bästa har använts för dess tillverkning, använder den senaste generationens kol för att uppnå exceptionella prestanda. Du kommer också att älska dess nya svarta design med en central logotyp och orange detaljer, spektakulära!

Ta reda på mer om varumärket DREAM PADEL

Njut av högsta kvalitet med de nya DreamPadel Padel racketsna, ett av de unga spanska varumärkena som är framgångsrika i branschen. I sin nya kollektion har den valt innovativa tekniker och material som garanterar bra prestanda.

De erbjuder också ett brett utbud av modeller anpassade till varje spelares behov. Utan tvekan, med den nya Dreampadel-kollektionen kommer du att ha den bästa kvaliteten i dina händer till exceptionella priser.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 355-365 gr Profil: 38 mm Kärna: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter