Head Genesis 2023 Limited Edition
  • Head Genesis 2023 Limited Edition

Head Genesis 2023 Limited Edition

PVP: 2 084,27 kr
761,12 kr
-64% Head Padel
padelracket Limited Edition Head Genesis 2023 | Bra prestanda både i attack och försvar med nya Genesis by Head, en mångsidig padelracket som kännetecknas av sin vågade LTD-design
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 30 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Head Genesis 2023 Padelracket

Ta fram ditt bästa spel i alla dina tävlingar med Genesis padelracket i vitt och grönt, en modell som du kan få i Head 2023-katalogen. Den har fantastiska finish eftersom det är ett racket i begränsad upplaga, med få tillgängliga enheter. försäljning. Den bibehåller droppformatet och medelbalansen, så den är väldigt välbalanserad.

Å andra sidan har den tillverkats genom att strukturen förstärkts med grafen, vilket ger den större motståndskraft mot slag eller stötar. Den ger också mycket bra känsla vid beröring eftersom den kombinerar glasfiber med skumgummi, så det kommer att ge dig mycket bra resultat och en oslagbar touch. För att avsluta har dess sweet spot förbättrats för att inte missa några bollar!

Limited Edition Head Genesis-funktioner

  • Head Genesis 2023 är den mest balanserade med sitt droppformat och medium balans.
  • Oslagbara förnimmelser tack vare skumgummikärnan.
  • Struktur förstärkt med grafen, vilket förbättrar dess motståndskraft och hållbarhet.
  • Glasfiberyta, ett material som ger den större spelbarhet.
  • padelracket av snabb anpassning och exklusiv design.
  • Förstärkt hjärtområde för att eliminera vibrationer och ge mer stabilitet.
  • Finns i den nya kollektionen av Head Padel 2023 racket.

Vem är det till? För alla spelare på hög eller mellannivå som vill förbättra sig med en mer mångsidig spelstil. Det är därför de letar efter ett mångsidigt racket för att ha den bästa prestandan i alla åtgärder samt att kunna skryta med en exklusiv design.

Varför kommer du att gilla det? För du kan ha i din ägo en padelracket i begränsad upplaga till ett oslagbart pris. I den här utgåvan kommer den tillbaka med en vit finish och fluorescerande gröna detaljer, en kombination som gör den riktigt slående.Du kommer inte att kunna ta blicken från den!

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Head Sport har på senare år blivit ett av de varumärken som föredrar paddelspelare, sedan man varje säsong lanserar en komplett kollektion av padelracket, skor, kläder, ryggsäckar och accessoarer anpassade för alla målgrupper och fickor.

Så mycket att den har en stor representation i WPT. Ari Sánchez eller Arturo Coelho är några av dess främsta representanter. Vänta inte längre och njut av de bästa upplevelserna på banan med Head-produkter för padel.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter