Head Graphene Delta Elite 2022
  • Head Graphene Delta Elite 2022
  • Head Graphene Delta Elite 2022

Head Graphene Delta Elite 2022

PVP: 2 412,85 kr
986,75 kr
-60% Head Padel
padel racket de padel Head Graphene Delta Elite 2022 | Dominera spelet med detta Head padel racket, det har ett diamantformat och hög balans samt flexibla material för att inte tappa känslor
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 25 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Head Graphene Delta Elite Roja

Missa inte möjligheten att få den nya Head 2022 padel racketkollektionen , vi har alla modeller! Upptäck den nya utgåvan av Graphene Delta Elite padel racket, en av de mest kraftfulla på grund av dess diamantformat och lätt balanserad.

Även om det är ett powerracket försummar det inte kontroll eller komfort. Således presenterar den det optimerade sweet spot-systemet som utökar sweet spot samt en kombination av grafen och glasfiber som ökar dess spelbarhet. Kärnan är gjord av kraftskum och har Auxetic-konstruktion för en utsökt touch.

Huvud Delta Elite rött, funktioner:

  • Ny Auxetic-konstruktion av Head Graphene Delta Elite för spektakulär prestanda.
  • Kraftpadel racket tack vare diamantformen och balans mot huvudet.
  • Kraftskum inuti som genererar en fantastisk bollutgång.
  • Smart bryggteknik för en stabil och solid träff.
  • Konstruktion med grafen och glasfiber som gynnar dess spelbarhet.
  • Det hjälper dig att kontrollera off-center bollar med det optimerade sweet spot-systemet.
  • padel racket för snabb anpassning tack vare användningen av flexibla material.
  • Den tillhör den mest avancerade serien av Head 2022-racket.

Vem är det till? Enligt vår åsikt rekommenderar vi det till spelare på hög eller medelhög nivå som vill utvecklas eftersom det är ett kraftfullt racket men hanterbart tack vare materialen som används, vilket genererar en mer elastisk touch och bättre sensationer för spelaren.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett av Headpadel racket med det bästa förhållandet mellan kvalitet och pris, eftersom det sammanför de bästa teknologierna till ett överkomligt pris. Den återkommer också med en spektakulär design i rött, vitt och svart för att bli banans kung!

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med högkvalitativa produkter tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation i World Padel Tour tack vare spelare som Sanyo Gutiérrez eller Ari Sánchez i damlaget.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padel racket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel, du kommer inte att bli besviken!

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter