Dunlop Rapid Control 3.0
  • Dunlop Rapid Control 3.0

Dunlop Rapid Control 3.0

PVP: 1 097,00 kr
515,48 kr
-54% Dunlop Padel
Dunlop Rapid Control 3.0 padel racket | Minska dina otvingade fel med detta Dunlop kontrollpadel racket, en hanterbar modell med en bred sweet spot som hjälper oss att förbättra vår teknik
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 30 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Dunlop Rapid Control 3.0 2022 racket, bra kvalitet

Perfekta din teknik med det blå och gula Rapid Control 3.0 padel racket, tillgängligt i den nya kollektionen av Dunlop 2022 padelprodukter. Tack vare sin rundare form och låga balans kommer du att ha precisionen och kontrollen du behöver för att enkelt återställa bollen. det rivaliserande fältet.

Grafit har använts för att förstärka ramytan, på så sätt förses den med mer motstånd mot stötar och därför förlängs dess livslängd. Ytan är gjord av glasfiber och kärnan är gjord av EVA-gummi, en kombination av material som förbättrar dess spelbarhet och sensationer vid slag.

Dunlop Rapid Control 3.0 blå och gul, funktioner

  • Ta fram ditt mest tekniska spel med dunlop Dunlop Rapid Control 3.0.
  • Ger en stabil träff tack vare de strukturella förstärkningarna.
  • Behagliga förnimmelser när du slår med eva pro gummikärnan.
  • Mer motstånd med grafiten som används i det rörformade området.
  • Bra bollutbyte som hjälper dig mycket i försvaret.
  • Kontroll padel racket på grund av sin runda form och innehållsbalans.
  • Samling av racket för spelare Dunlop Padel 2022.

Vem är det till? Vi rekommenderar den till pojkar som vanligtvis spelar till höger, med medelnivå och i progressionsfasen, eftersom det är en mellanracket eftersom den snabba kontrollen ger bra spelbarhet och hjälper dig att inte missa lätta bollar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett billigt Dunlop-racket som inte har något att avundas resten av kollektionen eftersom den innehåller bra material och en snygg design. Den här säsongen återkommer den med en kombination i svart, med den centrala delen i gult och blått.

Ta reda på mer om varumärket DUNLOP

Vi vet alla att Dunlop Sport är ett av idrottarnas favoritmärken. Vi hittar deras produkter inom en mängd sporter och deras bidrag inom paddelsektorn kunde inte saknas med en mängd högkvalitativa racket, kläder, väskor och accessoarer.

Alla dess padelprodukter är anpassade för alla typer av spelare och med en exceptionell valuta för pengarna. Ett bevis på detta är att Juani Mieres, Ramiro Moyano eller Marta Borrero är några av de professionella aktörerna som representerar varumärket.

Features Form: Runda Nivå: Initiering, Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter