Royal Padel RP America APT
  • Royal Padel RP America APT

Royal Padel RP America APT

PVP: 3 510,40 kr
2 193,45 kr
-38% Royal Padel
Royal Padel RP America APT padel racket | Exklusiv design av detta Royal Padel-racket för APT, en mycket teknisk och kontrollmodell som återkommer med en grov yta och högkvalitativa material
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 29 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Royal Padel RP America APT Roja

Vi analyserar en av nyheterna i Royal Padel 2022: RP America APT svart och rött padel racket. Den presenterar en exklusiv design för APT och kännetecknas av sin kontroll eftersom den presenterar ett runt format och balans nära handen för att placera bollen.

För sin konstruktion kombinerar den glasfiber och kol, så den erbjuder en perfekt balans mellan motstånd och flexibilitet. Polyetengummi har använts för kärnan, som tillsammans med stötdämpningsteknik eliminerar vibrationer och genererar en mjuk beröring.

RP America APT svart och rött, funktioner

  • Royal Padel RP America APT är ett kontrollracket, riktat till de mest tekniska.
  • Den presenterar en exklusiv design för APT i svart och rött.
  • Rund form och låg balans för bättre hanterbarhet.
  • Den ger en mycket bekväm touch med polyetenkärnan.
  • Sandpappersliknande sträv yta som ökar effekterna.
  • Den genererar knappt vibrationer med den stötdämpningsteknik som utvecklats av märket.
  • Struktur med glasfiber och förstärkt med kol för större motstånd.
  • Den tillhör den nya katalogen av avancerade Royal Padel 2022-racket.

Vem är det till? Fokuserade mer på spelare som letar efter kontroll över makten eftersom den har en bred sweet spot och även en halvmjuk touch, så att du kan spela i timmar utan obehag.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kommer att njuta av en exceptionell svart och röd finish med APT-logotypen. Utan tvekan är det en högpresterande modell som sammanför de bästa teknologierna, materialen och exklusiv design för de mest krävande.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Upptäck den nya katalogen av Royal Padel, ett av de mest erfarna märkena i padelvärlden. Den här säsongen införlivar den nya teknologier och material i sina produkter, alla anpassade till spelarnas alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på World Padel Tour-banorna med några spelare som till exempel Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2022-racket.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter