Babolat Air Viper 2023
  • Babolat Air Viper 2023
  • Babolat Air Viper 2023

Babolat Air Viper 2023

PVP: 3 510,40 kr
1 809,49 kr
-49% Babolat
Babolat Air Viper 2023 padelracket | Njut av den bästa prestandan på banan med detta högt tävlingsinriktade Babolat-racket, en kraftfull och hanterbar modell eftersom den kännetecknas av sin lättare vikt.
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 29 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Babolat Air Viper blå padelracket

Missa inte möjligheten att få det nya blåa Air Viper padelracket till bästa pris, tillgängligt i serien, en modell som tillhör Babolat 2023 Power Explosive-serien . Det är modellen som är mest omtyckt och är att den har stor hanterbarhet tack vare sin lättare vikt och inte sviker kraften på grund av sitt överdimensionerade diamantformat med hög balans.

Å andra sidan ger den väldigt bra sensationer vid slag då den har en kärna av x-eva gummi i olika densiteter. För den yttre strukturen har 16k kolfibertyg använts och planen har ruggats upp med 3D Spin+ teknologi. Slutligen innehåller den ett antivibrationssystem samt ett nytt Smart Buttcap-system som gör det enkelt att ta bort säkerhetslinan.

Babolat Air Viper, egenskaper

  • Babolat Air Viper 2023 lättare vikt, cirka 355 gram.
  • Utmärkt soliditet med användning av kol och 16k tyg .
  • Extra kraft i att slå på grund av dess överdimensionerade diamantformat med medelhög balans .
  • Den innehåller en kärna i olika densiteter för att uppnå en exceptionell touch.
  • Öka din prestation med den nya Holes Pattern hålfördelningen.
  • Få bättre effekter med den präglade 3D Spin+-finishen på ytan.
  • Att slå är ett krångel med nävens vibrasorbteknik och Smart Buttcap-systemet för att byta spets.
  • En av de mest sålda racket i Babolat Padel 2023.

Vem är det till? Riktar sig till professionella idrottare eller de som har en hög spelnivå, då det är ett högpresterande racket som ger stor kraft nära nätet samt fantastisk hanterbarhet för att snabbt svara på vilken boll som helst.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är ett powerracket är det väldigt hanterbart och beter sig väldigt bra i defensiva situationer, när vi behöver mer kontroll. Dessutom gör den här säsongen ingen besviken och återkommer med en spektakulär design som kombinerar svart med blått samt silverdetaljer.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel började tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter