¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Adidas Metalbone 3.2
  • Adidas Metalbone 3.2
  • Adidas Metalbone 3.2

Adidas Metalbone 3.2

PVP: 4 168,60 kr
4 168,06 kr
-1% Adidas Padel
Padelracket Adidas Metalbone 3.2 | Ny utgåva av Ale Galán-racket, en modell med de bästa Adidas-teknologierna som kännetecknas av sin slagkraft såväl som sitt viktsystem för balans
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Adidas Metalbone 3.2 2023 padelracket

Vi presenterar den kompletta katalogen av Adidas Padel 2023-produkter så att du kan prestera på din bästa nivå i varje tävling. Upptäck det röda Metalbone 3.2 padelracket, en modell som kännetecknas av sin kraft eftersom den presenterar ett diamantformat med hög balans. Du kan dock justera dess balans tack vare de 6 skruvarna i vikt- och balanssystemet.

Den tillhör serien av Ale Galán-racket, så den har de bästa teknologierna och materialen från märket. dess 100 % kolkonstruktion med 2 till 1 aluminiserad kolyta. Den har också en Octagonal Structure-förstärkning som ger strukturen stor styrka och därför bra punch. För att avsluta ger den utmärkta sensationer tack vare det mjuka eva-gummit och den grova ytan.

Adidas Metalbone 2023, egenskaper

  • Du kommer att kunna justera balansen i Adidas Metalbone 3.2 tack vare Weight and Balance-teknologin.
  • Oversize diamantform och hög balans, vilket gör den till ett powerracket.
  • Eva mjukt prestandagummi i kärnan som ger större effekt och sensationer.
  • Kolkonstruktion med 2 till 1 aluminiumskikt på planen.
  • Större effekter tack vare Spin padelrackete-systemet som genererar grovhet.
  • Octagonal Structure-teknologi som ger mer soliditet.
  • Distribuerat hålmönster för att förbättra din sweet spot.
  • Den tillhör serien av avancerade padelracket Adidas Padel 2023.

Vem är det till? Lämplig för professionella eller avancerade spelare som vanligtvis spelar i backhandposition och gillar att krossa sina motståndare eftersom det är en powerracket med vilken du enkelt kan få bollen x 3.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av Ale Galáns racket, en av de bästa WPT-spelarna, så kommer du att njuta av den bästa prestandan och designen. Den här säsongen kommer nya Metalbone tillbaka i exponerad kolfiber med en central logotyp och en del av det vita hjärtat samt svarta detaljer.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Sport eftersom det är ett specialistmärke inom sportprodukter. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel, och presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor för män och dam, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande professionella spelare som Ale Galán, Marta Ortega eller Alex Ruiz bland sina led, som spelar i de officiella WPT-turneringarna. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Duro, Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Våra bästa produkter