Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Babolat Technical Viper 2023
  • Babolat Technical Viper 2023
  • Babolat Technical Viper 2023

Babolat Technical Viper 2023

PVP: 3 510,40 kr
3 509,86 kr
-1% Babolat
Babolat Technical Viper 2023 padelracket | Öka kraften i ditt spel med detta Babolat padelracket, en av de starkaste modellerna i den avancerade serien för högpresterande spelare
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Babolat Technical Viper 2023 padelracket

Stäng punkten med kraftfulla slag med den senaste utgåvan av det svarta och röda Technical Viper padelracket , en av de mest kraftfulla i den nya Babolat 2023-kollektionen. Den bibehåller diamantformatet och den höga balansen vilket ökar dess kraft men också genererar en touch bekväm med x-eva gummikärna. Även denna säsong kan du enkelt byta säkerhetssladd med det nya Smart Buttcap-systemet.

Tack vare användningen av kol ger den motståndskraft mot slag eller stötar och med 12k tygytan genererar den en torrare touch. Den presenterar också 3D Spin+ grovhet med vilken du kan skriva ut större effekter. Slutligen presenterar den en fördelning av hål som förbättrar dess prestanda samt antivibrationsteknik för att undvika armbesvär.

Babolat Technical Viper, egenskaper

  • Balanserad diamantform ovanpå Babolat Technical Viper 2023.
  • Kolkonstruktion, ökade dess motstånd med 12k tyg .
  • Den innehåller x-eva gummi i olika densiteter som ger den en fantastisk touch.
  • Ny fördelning av hål med HPS-systemet.
  • Grov yta som hjälper dig att ge mer effekt till bollen.
  • Utbytbar sträng med det nya Smart Buttcap-systemet.
  • Förhindrar vibrationer från att gå till armen tack vare vibrasorb-teknik.
  • Ingår i den medium serien av Babolat Padel 2023 padelracket .

Vem är det till? Fokuserad på den avancerade eller expertspelare som tävlar regelbundet och behöver mer kraft i sitt spel, eftersom Technical Viper har ett diamantformat med hög balans, så det gynnar kraften i vart och ett av dina slag.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare inkorporeringen av vibrasorbsystemet kommer du att kunna njuta av ett spel utan skador, eftersom det lyckas reducera vibrationer till ett minimum. Den återkommer också med en ny design som kombinerar rött med svart, en riskabel estetik men som vi är övertygade om kommer att lyckas!

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Utrusta dig själv med de bästa Babolat Padel-produkterna, ett padelmärke som har haft en stor utveckling de senaste åren. För närvarande har det redan representation i WPT av spelare som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias, som är ett av favoritmärkena för allmänheten.

Inom sin nya kollektion har den ett brett utbud av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för att välja den som bäst passar våra behov. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat, du kommer inte att bli besviken!

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Våra bästa produkter