Head Graphene 360+ Delta XTR
 • Head Graphene 360+ Delta XTR
 • Head Graphene 360+ Delta XTR

Head Graphene 360+ Delta XTR

PVP: 2 523,10 kr
877,06 kr
-66% Head Padel
Head Graphene 360+ Delta XTR padelracket | Njut av ett av de begränsade upplagorna Head-racket till bästa pris, en kraftfull modell som erbjuder mycket bra slag utan att tappa kontrollen över det
Skriv en recension
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det Torsdag, 20 Juni, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket Head Graphene 360+ Delta XTR Limited Edition 2023

Njut av mer kraft i alla dina slag med Graphene 360+ Delta XTR padelracket, ett av de mest exklusiva i Head 2022 padelracketkollektionen. Tack vare sin diamantform och medelhöga balans, kommer den att hjälpa dig i spelet av attack även om den har gjorts med flexibla material för att inte tappa kontroll eller förnimmelser.

Den har också optimerad sweet pot-teknik som förbättrar sweet spot. För sin konstruktion har den kol i ramområdet och glasfiber för en mer elastisk touch. Den har också Graphene 360+-teknik för överlägsen prestanda och tack vare skumgummikärnan erbjuder den exceptionell touch.

Head Delta Elite rött och svart, funktioner:

 • Med Head Graphene 360+ Delta XTR får du dina mest kraftfulla bilder.
 • Inre foam power foam för att få den effekt och kraft du behöver.
 • Skräddarsydd rörteknik som förstärker hela omkretsen.
 • Konstruktion med grafen och glasfiberyta.
 • Försumma inte kontrollen tack vare sweet pot-teknik.
 • Designad med en diamantform och balansen mot toppen.
 • Stabilt och stabilt slag med det nya smarta brohjärtat.
 • Den tillhör den mest exklusiva serien av Head 2022-racket.

Vem är det till? För de medel- eller högnivåspelare som gillar att slå bollen hårt, eftersom det är en kraftfull padelracket som hjälper dig i anfallsspel men utan att tappa kontroll eller komfort tack vare användningen av mer flexibla material.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett av Head-racket i begränsad upplaga, så bara ett fåtal kommer att kunna njuta av märkets bästa teknologier samt en spektakulär design. Den här säsongen kombinerar den blå toner med logotypen och små detaljer i fluorescerande gult.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Hitta allt du behöver i den nya Head Padel-katalogen för den här säsongen. Det österrikiska varumärket har valt nya material, tekniska system och fantastisk design för att uppnå ett perfekt resultat på banan.

För närvarande har den en stor närvaro på World Padel Tour tack vare spelare som Arturo Coelho eller Ari Sánchez. Ett tydligt exempel på kvaliteten på dess produkter, så vänta inte längre utan utrusta dig med den nya kollektionen av padelracket, skor och kläder.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kraft, Polyvalent Vikt: 355-365 gr Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter