overgrips Wilson Pro Padel 12PK vit
  • overgrips Wilson Pro Padel 12PK vit

overgrips Wilson Pro Padel 12PK vit

PVP: 329,10 kr
295,64 kr
-11% Wilson Padel
Wilson Pro Padel 12PK vit | Ta ditt spel till nya höjder med Wilson Pro Padel 12PK vita overgrips. Överlägsen design för oöverträffad kontroll och komfort. Upptäck perfektionen på banan!

overgrip padel Wilson Pro Padel 12PK vit

Upptäck greppexcellens med Wilson Pro Padel 12PK vita overgrips, det främsta valet för padelspelare på proffsnivå. Utformade för att ge dig en oöverträffad känsla och enastående kontroll i varje slag, är dessa overgrips det perfekta tillbehöret för varje seriös spelare som strävar efter att förbättra sitt spel. Med sitt innovativa material och design kommer du att uppleva en komfort och hållbarhet som låter dig lysa på banan.

Kvalitet och prestanda förenas i Wilson Pro Padel overgrips, vilket ger dig det självförtroende du behöver för att möta alla utmaningar på banan. Med enkel installation och ett super tunt filt som förbättrar greppet är dessa overgrips ett oumbärligt tillbehör för alla spelare som söker perfektion i sin utrustning.

Egenskaper för Wilson Pro Padel 12PK vita overgrips

  • Adopterat av många proffs på tävlingstouren, vilket garanterar beprövad tävlingsprestanda.
  • Super tunt och elastiskt filt som erbjuder en extraordinär känsla.
  • Hållbar konstruktion som säkerställer konstant och pålitlig prestanda över tiden.
  • Inkluderar klisterremsa för enkel applicering, vilket säkerställer perfekt passform utan krångel.
  • Varje förpackning innehåller 12 overgrips, vilket säkerställer att du alltid har en reserv till hands.
  • Tillhör Wilsons tillbehörskollektion 2024, vilket erbjuder högsta kvalitet och innovativ design.

För vem är detta?

Perfekt för spelare på alla nivåer, från nybörjare till proffs, som vill förbättra sitt grepp och kontroll på banan. Wilson Pro Padel overgrips är perfekta för dem som värdesätter kvalitet och letar efter en hållbar och pålitlig produkt.

Varför kommer du att gilla det?

Eftersom dess innovativa design och högkvalitativa material ger en påtaglig förbättring i ditt spel. Känslan av kontroll och komfort som de erbjuder är oöverträffad, vilket låter dig fokusera på din teknik och strategi utan att behöva oroa dig för utrustningen.

Upptäck mer om Wilson-märket

Wilson är ett ledande varumärke inom sportvärlden, känt för sitt engagemang för kvalitet och innovation. Sedan grundandet har Wilson varit i framkant av design och tillverkning av sportutrustning och har vunnit förtroendet från idrottare över hela världen.

Med en rik historia av framgångar och en djup kunskap om sporten fortsätter Wilson att innovera och förbättra sina produkter för att möta behoven hos spelare på alla nivåer. Upptäck skillnaden

Features År: 2024
Våra bästa produkter