grip Hesacore Gel Bullpadel
  • grip Hesacore Gel Bullpadel
  • grip Hesacore Gel Bullpadel

grip Hesacore Gel Bullpadel

PVP: 252,31 kr
218,98 kr
-14% Bullpadel
grip Hesacore Gel Bullpadel blå | Revolutionera ditt spel med Grip Bullpadel Hesacore Gel i blått. Överlägsen grepp med maximal komfort och avancerad teknologi. Känn skillnaden på banan!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

grip padel Hesacore Gel Bullpadel

Höj din spelupplevelse med Hesacore Gel Bullpadel grip i blått, en revolution inom grepp för padelspelare. Designad för att passa perfekt i vilken hand som helst tack vare sitt gelatinösa material, fungerar den som ett skyddande kuddlager vid varje slag, och ger en oöverträffad komfort samtidigt som den förebygger skador på armen.

Innovationen med Hesacore-greppet ligger i dess facetterade design, vilket ökar kontaktytan mellan handen och handtaget. Denna unika design skapar mellan 8% och 14% mer friktion, vilket möjliggör ett mer avslappnat och effektivt grepp. Mindre ansträngning och spänning i fingrarna resulterar i en mer flytande och harmonisk sving, vilket förbättrar precisionen och kraften i varje slag.

Egenskaper Hesacore Gel Bullpadel grip blå

  • Gelatinöst material som anpassar sig omedelbart, erbjuder ett exceptionellt grepp.
  • Anti-vibrations, anti-svett och anti-fukt egenskaper för en bekvämare spelupplevelse.
  • Facetterad design för att öka friktionen och minska ansträngningen i greppet.
  • Främjar en mer flytande sving och minskar risken för skador.
  • Tillhör Bullpadel tillbehörskollektionen 2024.

Vem är den för?

Idealisk för nybörjare och spelare som vill förebygga armskador, söker mer grepp och total kontroll under spelet för att kunna spela sina mest krävande matcher utan obehag. Lämplig för alla målgrupper.

Varför kommer du att gilla den?

Hesacore Gel Bullpadel grip i blått är perfekt för spelare som vill förbättra sitt prestanda med maximal komfort. Dess avancerade teknologi ger ett överlägset grepp, vilket omvandlar varje slag till en unik upplevelse.

Lär dig mer om Bullpadel

Bullpadel utmärker sig genom sin innovation och kvalitet, och erbjuder produkter som överträffar spelarnas förväntningar. Med en stark närvaro i padelvärlden, fortsätter Bullpadel att engagera sig i utvecklingen av tillbehör och racketar som förbättrar spelarnas prestanda på banan.

Ett tydligt exempel på att det är det trendiga märket är att professionella spelare som Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Gemma Triay tävlar med deras produkter.

Features År: 2024
Våra bästa produkter