overgrips Head XtremeSoft röd
  • overgrips Head XtremeSoft röd

overgrips Head XtremeSoft röd

PVP: 87,21 kr
76,24 kr
-13% Head Padel
Head XtremeSoft röd | Höj ditt spel med Head XtremeSoft röda overgrips, designade för ökad greppförmåga och komfort på banan, plus ett stort utbud av färger.

overgrip padel Head XtremeSoft röd

Upptäck Head XtremeSoft röda overgrips, en ideal lösning för padelspelare som söker exceptionell kontroll och komfort. Dessa övergrepp, subtilt designade, garanterar ett fast grepp och en oöverträffad torrhetskänsla under dina mest krävande matcher.

Head XtremeSoft overgrips i en livlig röd färg är perfekta för spelare som vill behålla elegans samtidigt som de förbättrar sin prestanda. Deras superklibbiga elastomermaterial, kombinerat med extra stora perforeringar, säkerställer överlägsen fuktabsorption och en mjuk känsla.

Egenskaper för Head XtremeSoft Röda Overgrips

  • Sammansättning med högkvalitativt elastomer för ett exceptionellt grepp.
  • Extra stora perforeringar för effektiv svettabsorption.
  • Minskning av glidning tack vare dess sammansättning och design.
  • Levande röd färg för en unik stil på banan.
  • Tillhör Head 2023 tillbehörskollektion.

Vem är de riktade till?

Head XtremeSoft röda overgrips är idealiska för padelspelare på alla nivåer, vare sig de är nybörjare eller avancerade, som vill förbättra sitt grepp och ha mer kontroll över sitt racket utan att offra stil eller komfort.

Varför kommer du att gilla dem?

Dessa overgrips förbättrar inte bara grepp och absorption, utan tillför också en färgstark personlighet till ditt spel med sin levande röda finish. Upplev skillnaden i ditt grepp och välj från en mängd färger av Head XtremeSoft.

Upptäck mer om märket Head

Head är en ledare inom sportvärlden, erkänd för sin innovation och kvalitet. Med års erfarenhet av att tillverka sportutrustning är Head det föredragna valet för idrottare på alla nivåer, särskilt inom padel och tennis.

Head 2024 produktlinje är ett tydligt exempel på högsta kvalitet, eftersom professionella spelare som Arturo Coello och Paula Josemaria representerar märket på alla World Padel Tour-banor.

Features År: 2024
Våra bästa produkter