Overgrips Bullpadel Sensogrip GB1603 Blancos
  • Overgrips Bullpadel Sensogrip GB1603 Blancos

Overgrips Bullpadel Sensogrip GB1603 Blancos

109,15 kr
Bullpadel
Blister 3 fina vita bullpadel övergrepp | Njut av det bästa greppet med dessa extra tunna Bullpadel-övergrepp, 25 % tunnare än de vanliga för att uppnå en exceptionell touch och känsla

Bullpadel GB1603 Sensogrip pack 3 vita enheter

Upptäck ett brett utbud av tillbehör för att spela padel i vår onlinebutik. Köp GB1603 senso padel overgrips i vitt från Bullpadels katalog 2020. De sticker ut för sin extra fina design, 25 % tunnare än resten av padel overgrips.

På detta sätt kommer spelaren att kunna njuta av fantastisk känsla och beröring. De är också de mest hållbara eftersom företaget har använt kvalitetsmaterial, så de behåller sin prestanda längre. Dessutom ger dess smidiga design maximal vidhäftning.

Bullpadel 3 overgrips sensogrip GB1603 vit, funktioner

  • Bullpadel GB1603 vita overgrips är 25 % tunnare.
  • Design utan ritning, vilket ökar vidhäftningen.
  • Perfekt touch och maximalt grepp.
  • Säljes i en förpackning om 3 enheter.
  • Tillverkad med kvalitetsmaterial för lång hållbarhet.
  • Katalog över tillbehör för padel Bullpadel 2020.

Vem är det till? Designad för spelare som letar efter ett fint övergrepp för att inte tappa känslor vid slag, förutom att njuta av ett starkt, torrt grepp utan fukt i händerna.

Varför kommer du att gilla det? Firman har utvecklat sensogrip-övergrepp som är 25 % finare än resten, vilket förbättrar beröringen och ger oslagbara känslor. De är också vita, så de kombineras med vilken padel racket som helst.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelarna föredra. Denna säsong presenterar en komplett kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelväskor för alla smaker och fickor.

Företaget har stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazar eller Cata Tenorio, ett tydligt exempel på varumärkets kvalitet. Vänta inte längre och byt till bullpadel, du kommer inte bli besviken!

Features År: 2020
Våra bästa produkter