Overgrip Head Padel Pro 3 Pack vit
  • Overgrip Head Padel Pro 3 Pack vit

Overgrip Head Padel Pro 3 Pack vit

PVP: 87,78 kr
65,27 kr
-26% Head Padel
Head Padel Pro 3 Pack vit | Förbättra ditt spel med Overgrip Head Padel Pro 3 Pack vit. Få ett stadigt och bekvämt grepp på din padelracket, även i de mest intensiva matcherna

overgrip padel Head Pro 3 Pack vit

Overgrip Head Padel Pro 3 Pack vit är det perfekta valet för krävande padelspelare. Det erbjuder en optimal kombination av komfort och grepp, tillsammans med en utmärkt förmåga att absorbera svett. Spela stadigt och säkert med det nya Overgrip Head Padel Pro.

Denna övergrep har utvecklats med hjälp av en innovativ kemisk reaktion som ökar antalet öppna celler på ytan av polyuretan, vilket ger en enastående svettabsorption. Glöm känslan av fukt och njut av maximal komfort, även i de mest intensiva matcherna.

Egenskaper Overgrip Head Padel Pro 3 Pack vit

  • Perfekt kombination av komfort och grepp.
  • Utmärkt förmåga att absorbera svett.
  • Design i vitt för en professionell look.
  • Ökar greppfastheten på din padelracket.
  • 3 enheter i varje förpackning för extra värde.
  • Tillhör Head Padel 2023-accessoarkollektionen.

För vem är den avsedd?

Denna overgrip Head Padel Pro 3 Pack vit är utformad för padelspelare på alla nivåer som söker bättre grepp och komfort på sin racket. Oavsett om du är en nybörjare som vill förbättra ditt spel eller en erfaren spelare som letar efter ett bättre grepp, är denna overgrip perfekt för dig.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Overgrip Head Padel Pro 3 Pack vit på grund av dess förmåga att förbättra din prestation på banan. Dess utmärkta svettabsorption gör att du kan behålla ett stadigt och säkert grepp på din racket, även under intensiva spelvillkor. Kompromissa inte med ditt spel på grund av dåligt grepp. Med denna overgrip har du kontrollen hela tiden.

Upptäck mer om märket Head

Head är ett ledande varumärke inom padelvärlden, känt för sitt engagemang för kvalitet och innovation. Med års erfarenhet av tillverkning av högpresterande sportprodukter har Head vunnit förtroendet hos professionella spelare och entusiaster över hela världen.

När du väljer Head väljer du excellens inom padel. Vänta inte längre och känn skillnaden med Overgrip Head Padel Pro 3 Pack vit. Förbättra ditt spel och nå din fulla potential på banan.

Features År: 2023
Våra bästa produkter