overgrips Wilson Ultra Wrap 3 PK svart
  • overgrips Wilson Ultra Wrap 3 PK svart

overgrips Wilson Ultra Wrap 3 PK svart

PVP: 109,15 kr
87,21 kr
-21% Wilson Padel
Wilson Ultra Wrap 3 PK svart | Öka din kontroll och komfort med overgrips Wilson Ultra Wrap 3 PK svart. Designade för att hålla och förbättra ditt spel. Vänta inte med att prova dem!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 8 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

overgrip padel Wilson Ultra Wrap 3 PK svart

Förbättra din upplevelse på padelbanan med overgrips Wilson Ultra Wrap 3 PK svart. Designade för spelare på alla nivåer, erbjuder dessa overgrips ett tunnare grepp och utmärkt svettabsorption, vilket säkerställer optimal kontroll och förhindrar att racketen glider ur dina händer under intensivt spel.

Oavsett om du spelar tennis, badminton eller squash, är Wilson overgrips designade för att ge en mjuk och bekväm känsla med exceptionell hållbarhet. Deras hållbara material och extra tunna design gör att du kan behålla ett fast och exakt grepp, förbättrar din prestanda vid varje slag.

Egenskaper overgrips Wilson Ultra Wrap 3 PK svart

  • Ger komfort för överlägsen spelbarhet, vilket möjliggör mer exakt och bekvämt rackethantering.
  • Tillverkat av 100% tvåvägsstretch polyester som erbjuder avancerad andningsförmåga och stor svettabsorption.
  • Inkluderar speciell tejp för säker fastsättning.
  • Till salu i förpackning om 3 enheter i svart färg.
  • Hållbart material som garanterar långvarig prestanda och motståndskraft mot kontinuerligt slitage.
  • Tillhör Wilsons tillbehörskollektion 2024.

Vem är det för?

De overgrips Wilson Ultra Wrap 3 PK svart är avsedda för tennis-, badminton- och squashspelare, både amatörer och proffs. De är perfekta för de som vill förbättra sitt grepp och kontroll över racketen, vilket ger en märkbar förbättring i komfort och spelprestanda.

Varför kommer du att gilla dem?

Du kommer att älska dem för deras förmåga att förbättra känslan vid varje slag och deras innovativa design som effektivt absorberar svett. Njut av ett spel utan avbrott med ett grepp som håller sig torrt och bekvämt, match efter match.

Upptäck mer om märket Wilson

Wilson är en ikon inom sportvärlden, känd för sitt engagemang för kvalitet och innovation inom sportutrustning. Sedan grundandet har Wilson varit en pionjär inom utvecklingen av produkter för racketsporter, och har vunnit förtroendet hos spelare över hela världen tack vare sin teknologi och banbrytande design.

Märket fortsätter att vara en ledare inom industrin, erbjuder produkter som inte bara möter utan överträffar idrottares förväntningar, från amatörer till proffs. Med Wilson väljer du det bästa för ditt spel.

Features År: 2024
Våra bästa produkter