overgrips Babolat Pro Tour 2.0 x12 vita
  • overgrips Babolat Pro Tour 2.0 x12 vita

overgrips Babolat Pro Tour 2.0 x12 vita

PVP: 372,98 kr
328,55 kr
-12% Babolat
Babolat Pro Tour 2.0 x12 vita | Höj ditt spel med Babolat Pro Tour 2.0 vita overgrips. Exceptionellt grepp, maximal absorption och överlägsen hållbarhet. Förvandla ditt spel idag!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 6 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

overgrips padel Babolat Pro Tour 2.0 x12

Att höja ditt spel på padelbanan börjar med rätt utrustning. Overgrips Babolat Pro Tour 2.0 x12 i vitt är designade för de mest krävande spelarna, de som inte lämnar något åt slumpen. Deras förnyade sammansättning säkerställer ett exceptionellt grepp och kontroll, vilket låter dig dominera spelet med förtroende och precision.

Byggda för att maximera fuktabsorption och förbättra greppet, är dessa overgrips många professionellas hemlighet för att behålla komfort och prestanda under timmar. Deras hållbarhet och avancerade design kommer att låta dig möta vilken utmaning som helst på banan.

Egenskaper Overgrips Babolat Pro Tour 2.0 x12 vita

  • Paket med 12 overgrips för komplett förberedelse.
  • Lätt vikt på 5g, för att inte ändra balansen i din racket.
  • Generös längd på 110cm, anpassningsbar till alla typer av handtag.
  • Tjocklek på 0,6 mm för en känsla av närhet till racketen utan att kompromissa med absorption.
  • Maximerar fuktabsorption, håller dina händer torra och ditt grepp stadigt.
  • Tillhör Babolat 2024 tillbehörskollektion, det senaste inom innovation för den moderna spelaren.

Vem är det för?

Avsedd för krävande tävlingsspelare, är Babolat Pro Tour 2.0 overgrips idealiska för de som värderar kontroll och precision framför allt. Deras design är tänkt att uppfylla de mest noggrannas behov, genom att tillhandahålla ett säkert grepp och oöverträffad komfort.

Varför kommer du att gilla det?

För att Babolat Pro Tour 2.0 overgrips är omgjorda för att erbjuda dig en överlägsen upplevelse på banan. Kombinationen av hög absorption, förbättrat grepp och exceptionell hållbarhet låter dig fokusera på ditt spel utan distraktioner. Dessa overgrips är din allierade för att möta långa tävlingstimmar med totalt förtroende.

Lär dig mer om märket Babolat

Babolat, grundat i Lyon, Frankrike, 1875, började sin historia med att tillverka racketsträngar och etablerade sig snabbt som en referens på tennismarknaden. Med mer än ett sekel av innovation har de utökat sitt utbud för att inkludera allt som behövs för tennis och padel, alltid med kvalitet och innovation i fokus.

Med ett djupt engagemang för sportens utveckling, har Babolat varit i framkant av teknik inom sportutrustning, erbjudande produkter som förbättrar prestanda och spelupplevelse för idrottare på alla nivåer. Från deras första racketpatent till de moderna overgrips Pro Tour 2.0, fortsätter Babolat att leda med innovation och passion.

Features År: 2024
Våra bästa produkter