grip Hesacore Carbon Bullpadel
  • grip Hesacore Carbon Bullpadel
  • grip Hesacore Carbon Bullpadel

grip Hesacore Carbon Bullpadel

PVP: 274,25 kr
218,98 kr
-21% Bullpadel
grip Hesacore Carbon Bullpadel svart | Maximera ditt spel med Hesacore Carbon Bullpadel Grepp. Avancerad teknologi för ett överlägset grepp och maximal komfort.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

grip padel Hesacore Carbon Bullpadel

Introducera en ny dimension i ditt spel med Hesacore Carbon Bullpadel greppet, ett nödvändigt tillbehör för spelare som söker maximal effektivitet och komfort på planen. Designad med kolfiberfilament, erbjuder detta grepp ett fast och säkert grepp, minskar den nödvändiga ansträngningen och möjliggör fullständig kontroll över racketen. Idealisk för erfarna tävlande, lovar dess avancerade teknik en revolutionerande förändring i hur varje match tas an.

Hesacore Tour Grip Carbon utmärker sig genom sina anti-vibrations, anti-svett och anti-fukt egenskaper, vilket säkerställer en överlägsen spelupplevelse under alla förhållanden. Dess innovativa design, med en facetterad form, ökar friktionen mellan handen och handtaget, minskar spänningen och stressen på greppet. Denna funktion, tillsammans med dess förmåga att minska vibrationer, omvandlar varje slag till en demonstration av kraft och precision, vilket betydligt förbättrar prestandan på planen.

Egenskaper för Hesacore Carbon Bullpadel grepp svart

  • Kolfiberfilament som säkerställer ett fast grepp och minskar ansträngningen vid greppet.
  • Anti-vibrations, anti-svett och anti-fukt egenskaper för optimal prestanda.
  • Ökning av mellan 8% och 14% i friktion, beroende på spelarens grepp, för exceptionell kontroll.
  • Signifikant minskning av muskelkontraktion i fingrar, handled och underarm, främjar en mer flytande och harmonisk sving.
  • Tillhör Bullpadel tillbehörskollektion 2024.

Vem är den för?

Detta grepp är designat för erfarna spelare som värderar total kontroll och komfort i sitt spel. Det är det perfekta valet för de som vill förbättra sin teknik och prestanda, minska stressen på greppet och maximera kraften i varje slag.

Varför kommer du att gilla det?

Hesacore Carbon Bullpadel greppet kommer att förvandla ditt sätt att spela, och erbjuda dig en unik fördel på planen. Dess förmåga att förbättra greppet, minska tröttheten och öka kraften i dina slag kommer att låta dig njuta av ett mer effektivt och bekvämt spel.

Upptäck mer om Bullpadel

Bullpadel är erkänd för sin innovation och kvalitet i padelvärlden. Varje produkt är ett bevis på deras engagemang för excellens, designad för att möta de mest krävande spelarnas behov tack vare sitt breda utbud av padelracketar, skor, padelväskor och andra produkter.

Genom att välja Bullpadel går du med i en gemenskap av mästare som litar på märket för att nå sin fulla potential. Professionella spelare som Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Gemma Triay tävlar med deras produkter.

Features År: 2024
Våra bästa produkter