overgrips 4on Premium Comfort vita
  • overgrips 4on Premium Comfort vita

overgrips 4on Premium Comfort vita

PVP: 120,67 kr
109,15 kr
-10% 4on
4on Premium Comfort vita | Förbättra din upplevelse på padelbanan med overgrip 4on Premium Comfort i vitt. Fast grepp, maximal komfort och överlägsen absorption. Gör varje slag räknas och känn 4ons kvalitet!

overgrip padel 4on Premium Comfort vita

Om du letar efter det perfekta tillbehöret till din padelracket är overgrips 4on Premium Comfort vita ditt bästa val. Skapade för att erbjuda enastående komfort och ett fast grepp är varje overgrip designat för att förbättra din upplevelse på padelbanan, oavsett hur intensivt ditt spel är.

Den vita färgen ger elegans, och dess högkvalitativa design garanterar att du inte behöver oroa dig för oväntade halkningar. Höj ditt spel och känn förtroendet som endast 4on kan erbjuda.

Egenskaper för overgrips 4on Premium Comfort vita

  • Mått på 1200x25x0,65 mm, perfekt för att passa din racket.
  • Kommer i ett paket med 3 stycken, vilket garanterar en långvarig försörjning för flera matcher.
  • Exceptionell komfort tack vare dess design och material, vilket ger en oslagbar greppupplevelse.
  • Hög absorptionsförmåga som förhindrar halkningar på grund av svett, även i de mest intensiva matcherna.
  • Kompatibel med sprejen TotalGrip för ett ännu bättre grepp.
  • Tillhör 4ons tillbehörskollektion 2023.

Vem riktar den sig till?

Denna overgrip är designad för padelspelare av alla nivåer. Oavsett om du är professionell eller en hobbyutövare, om du söker hållbarhet, svettabsorption och högsta komfort, är dessa overgrips för dig.

Varför kommer du att gilla den?

Overgrips 4on Premium Comfort ger dig inte bara ett fast grepp utan också en känsla av oslagbar komfort. Dess specialiserade material förhindrar att racketen halkar på grund av svett, vilket låter dig koncentrera dig enbart på ditt spel. Med 4on räknas varje slag!

Lär känna mer om 4on-varumärket

4on är synonymt med kvalitet i padelvärlden. Sedan starten har de arbetat hårt för att erbjuda produkter som motsvarar spelarnas behov, genom att kombinera innovation, design och kvalitet.

Med en rik historia och ett arv av kundnöjdhet, är 4on fortfarande mångas förstahandsval. Varje produkt, som overgrip Premium Comfort, vittnar om deras engagemang för kvalitet. Ta steget och känn 4ons kvalitet i varje match!

Features År: 2023
Våra bästa produkter