Overgrips Babolat Pro Tour x3 rosa
  • Overgrips Babolat Pro Tour x3 rosa

Overgrips Babolat Pro Tour x3 rosa

PVP: 98,18 kr
76,24 kr
-23% Babolat
Övergrepp för Babolat Pro Tour x3 racket | Utrusta ditt racket med de nya rosa Pro Tour-overgriparna från märket Babolat som säljs i ett paket om tre så att du kan byta det när du behöver det.

Övergrepp av padel Babolat Pro Tour x3 rosa

Gör dig redo för spelet med den nya kollektionen av tillbehör och tillbehör från märket Babolat som du nu kan hitta i vår padelbutik online. Köp paketet med tre Pro Tour-overgrips som har designats i rosa så att du kan matcha ditt racket.

För dess tillverkning har mycket motståndskraftiga tyger använts, som hjälper till att förhindra slitage så att du kan leka med dem länge. De hjälper också till att förhindra ansamling av svett så att du kan greppa racket och förhindra att den glider från dina händer på grund av svett.

Babolat pack 3 overgrips Pro Tour rosa färg, egenskaper

  • Babolat Pro Tour-övergreppen har designats i rosa.
  • Finns i ett trepack med övergrepp.
  • Lätt tillbehör så att det inte lägger vikt på ditt racket när det väl är på.
  • Det samlar inte på sig svett för att förhindra att padelracket glider från händerna.
  • Det är väldigt lätt att ta på och av, det tar inte lång tid
  • Babolat 2023 padeltillbehör.

Vem är det till? Det är ett perfekt tillbehör för de spelare som vill förbättra greppet på racket eftersom Pro Tour overgrips ger racket en större tjocklek, de förhindrar även överflödig svett så att du inte behöver oroa dig för att racket ska glida från händerna.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla dem för tack vare de använda materialen ger de dig ett mycket bra grepp, de har även designats i rosa så att du kan bära dem tillsammans med ditt padelracket, de kommer att bli dina favoriter på det mest slående sättet!

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel började tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features År: 2023
Våra bästa produkter