overgrips Wilson Pro Padel 50PK vit
  • overgrips Wilson Pro Padel 50PK vit

overgrips Wilson Pro Padel 50PK vit

PVP: 932,45 kr
833,18 kr
-11% Wilson Padel
Wilson Pro Padel 50PK vit | Förbättra ditt spel med Wilson Pro Padel 50PK vita overgrips, de erbjuder enastående känsla, hållbarhet och är mycket lätta att använda. Upptäck skillnaden!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

overgrips padel Wilson Pro Padel 50PK vit

Upptäck Wilson Pro Padel 50PK vit overgrips, det perfekta tillbehöret för att förbättra ditt grepp på padelbanan. Med sitt specifika design för padelracketar och dess tunna och elastiska filt, erbjuder dessa overgrips enastående och långvarig känsla. Oavsett om du är en tillfällig eller professionell spelare är Wilson Pro overgrips det perfekta valet för att förbättra ditt spel.

Tillverkade av hållbara material och med en längd designad för att passa alla racketar, ger dessa overgrips dig den komfort och prestanda du behöver i varje match. Med 50 enheter per förpackning är du redo att möta alla utmaningar på banan med självförtroende och stil.

Egenskaper för Wilson Pro Padel 50PK vit overgrips

  • Längd specifikt designad för padelracketar.
  • Tunnt och elastiskt filt som ger enastående känsla.
  • Hållbart material som garanterar långvarig prestanda.
  • Inkluderar tejp för enkel applicering.
  • Tillgänglig i vitt.
  • Tillhör Wilsons tillbehörskollektion 2024.

För vem är detta?

Wilson Pro Padel 50PK overgrips riktar sig till padelspelare på alla nivåer som vill förbättra sitt grepp och komfort på banan. Från nybörjare till professionella spelare erbjuder dessa overgrips den prestanda och hållbarhet som behövs för att lyckas i varje match.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att älska Wilson Pro Padel 50PK overgrips för dess fantastiska känsla, hållbarhet och användarvänlighet. Med en specifik design för padelracketar och en överlägsen kvalitet kommer dessa overgrips att ge dig det självförtroende och kontroll du behöver för att ta ditt spel till nästa nivå. ¡Ingen väntan, upplev skillnaden!

Upptäck mer om varumärket Wilson

Wilson är ett världsledande varumärke när det gäller kvalitet, innovation och prestanda inom idrottsvärlden. Med en lång historia av framgång inom tillverkning av högpresterande sportutrustning fortsätter Wilson att vara ett populärt val bland många professionella idrottare och entusiaster över hela världen.

Med Wilsons overgrips och resten av 2024-kollektionen kommer du att uppleva excellens i varje slag. Den legendariska spelaren Fernando Belasteguín är varumärkesambassadör på banan.

Features År: 2024
Våra bästa produkter