overgrips Wilson Feel 12PK vit
  • overgrips Wilson Feel 12PK vit

overgrips Wilson Feel 12PK vit

PVP: 383,95 kr
306,62 kr
-21% Wilson Padel
Wilson Feel 12PK vit | Förbättra ditt grepp med Wilson Feel 12PK vita overgrips. Överlägsen känsla och exceptionellt grepp för varje match Ta ditt spel till nästa

overgrip padel Wilson Feel 12PK vit

Utforska overgrips Wilson Feel 12PK vit, ett oöverträffat val för padelspelare som söker att förbättra sitt grepp och spelkänsla utan att lägga till volym på handtaget. Detta set med 12 overgrips, som är märkbart tunnare än den ursprungliga versionen, är perfekt för dem som föredrar att behålla en direktkontakt och omedelbar respons från sitt racket. Tillverkade enligt Wilsons högsta standarder, lovar dessa overgrips en exceptionell vidhäftning och en hållbarhet som står emot de mest krävande matcherna.

Det speciella med Wilson Feel overgrips ligger i deras ultratunna design, som minskar uppsamlingen på handtaget och säkerställer en överlägsen känsla vid varje slag. Varje overgrip är utrustad med ett lättanvänt tejpremsa, vilket gör det enklare än någonsin att lägga till denna nivå av anpassning och komfort till ditt racket. Oavsett om det är i fuktiga eller torra spel förhållanden, låter Wilson Pro Overgrip Sensation dig behålla full kontroll.

Egenskaper för overgrips Wilson Feel 12PK vit

  • 25% tunnare än standard overgrips, erbjuder en överlägsen känsla utan att öka storleken på handtaget.
  • Konstruktion av tunt och elastiskt filtmaterial som ger en exceptionell beröring och långvarig vidhäftning.
  • Tillgängliga i ren vit färg, vilket lägger till en klassisk stil på din utrustning.
  • Inkluderar 12 enheter, var och en med sin egen tejpremsa för enkel och exakt applicering.
  • Idealisk för spelare som söker att förbättra sin prestation med en professionell kvalitetsprodukt.
  • Tillhör Wilsons tillbehörskollektion 2024.

Vem är den för?

Riktad till spelare på alla nivåer, från nybörjare till proffs, som värderar precision, kontroll och komfort. Wilson Feel 12PK är särskilt lämplig för dem som vill behålla eller minska storleken på sitt racketgrepp utan att offra känslighet eller grepp.

Varför kommer du att gilla den?

För att genom att kombinera Wilsons innovativa teknologi med en design avsedd för spelaren, erbjuder overgrips Feel 12PK en unik konkurrensfördel. Upplev en förbättring av ditt grepp och allmänna spelkänsla, vilket möjliggör mer självsäkra och precisa slag. Vänta inte längre med att ta ditt spel till nästa nivå!

Lär dig mer om varumärket Wilson

Wilson, ett namn synonymt med innovation och kvalitet inom sport, har lett padelindustrin med produkter som revolutionerar hur spelet spelas. Sedan grundandet har Wilson åtagit sig att tillhandahålla atleter på alla nivåer med verktyg som förbättrar deras prestanda och spelglädje.

Med ett sortiment som sträcker sig från racketar till tillbehör som overgrips Feel 12PK, fortsätter Wilson att vara det föredragna valet för padelspelare över hela världen. Välj Wilson och känn skillnaden som äkta profession

Features År: 2023
Våra bästa produkter