overgrips Head XtremeSoft svart
  • overgrips Head XtremeSoft svart

overgrips Head XtremeSoft svart

PVP: 87,21 kr
76,24 kr
-13% Head Padel
Head XtremeSoft svart | Upptäck Head XtremeSoft svarta overgrips, designade för att erbjuda överlägsen grepp och komfort på padelbanan. Vänta inte längre, känn skillnaden!

overgrip padel Head XtremeSoft svart

De Head XtremeSoft svarta overgrips är det perfekta valet för spelare som söker exceptionellt grepp på sitt padelracket. Denna elastomervikning, designad för att erbjuda maximalt grepp och komfort, är idealisk för de som kräver optimal prestanda på banan.

Med sina extra stora perforeringar förbättrar XtremeSoft overgrips inte bara känslan i handen utan ger även överlägsen svettabsorption, vilket möjliggör en mer kontrollerad och exakt spelupplevelse.

Egenskaper hos Head XtremeSoft Svarta Overgrips

  • Superhäftande elastomer för optimalt grepp.
  • Extra stora perforeringar som förbättrar känslan och effektivt absorberar svett.
  • Design i svart för ett elegant och professionellt utseende.
  • Idealiskt för spelare som söker att förbättra sitt spel på banan.
  • Tillhör Head's tillbehörskollektion 2023.

För vem är de avsedda?

Dessa overgrips riktar sig till padelspelare på alla nivåer som värdesätter kvalitet och effektivitet. De är perfekta för de som söker förbättra sitt grepp och kontroll på racket, särskilt under intensiva spelförhållanden.

Varför kommer du att gilla dem?

Du kommer att älska Head XtremeSoft svarta overgrips för deras förmåga att avsevärt förbättra ditt spel. De erbjuder exceptionellt grepp och svettabsorption som låter dig behålla kontrollen under de mest avgörande ögonblicken i matchen.

Upptäck mer om varumärket Head

Head är ett globalt erkänt varumärke för sitt engagemang för kvalitet och innovation inom sport. Med en rik historia i utvecklingen av sportutrustning, har Head etablerat sig som ett pålitligt märke för idrottare på alla nivåer, särskilt inom världen av padel och tennis.

Deras tillbehör, som XtremeSoft overgrips, vittnar om deras engagemang för att leverera produkter som perfekt kombinerar teknik, komfort och design, vilket höjer prestationerna för spelare som Arturo Coello eller Paula Josemaria på banan.

Features År: 2023
Våra bästa produkter