Overgrip Wilson Pro blade grön x 3
  • Overgrip Wilson Pro blade grön x 3

Overgrip Wilson Pro blade grön x 3

PVP: 104,22 kr
82,27 kr
-22% Wilson Padel
Wilson Pro blade grön overgrip | Gör dig redo att spela bekvämt med de gröna Pro padelrackete-övergreppen från Wilson designade för att öka grepptjockleken och transportera bort svett

3 Overgrip padel Wilson Pro blade grön

Spela som ett proffs med de nya tillbehörskollektionerna som du kan hitta i vår padelbutik online. Upptäck den nya kollektionen av Wilson-tillbehör, här kan du hitta paketet med tre Pro padelrackete-overgrips designade i den mest slående gröna färgen!

Huvudfunktionen för detta tillbehör är att öka tjockleken på greppet, vilket hjälper dig att hålla racket bättre och på så sätt undvika smärta eller obehag i händerna. Utöver detta är den också ansvarig för att absorbera svetten från händerna, vilket är så irriterande att padelracket inte glider från dina händer.

Wilson övergriper Pro padelrackete i grönt, funktioner

  • Wilson Pro padelrackete Green Overgrips säljs i ett paket om tre.
  • Material som andas för att förhindra att svett samlas på händerna.
  • Minska vibrationerna så att du kan spela utan gränser.
  • Det gör att du bättre kan greppa racket eftersom det ökar greppets tjocklek.
  • De är väldigt lätta att sätta på eller ta av.
  • Adidas padel tillbehörskatalog 2022.

Vem är det till? Perfekt för dig som vill ge den bästa prestandan på banan och som därför vill spela bekvämt och därmed öka tjockleken på handtaget för att kunna greppa det bra och därför slå dina bästa slag.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de är av hög kvalitet så att du kan spela med dem länge, har de även designats i limegrönt, en mycket slående kombination för att ge färg till din padelracket.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Köp ett av märkena som har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914, för att förbereda de bästa atleterna i världen och inom padel, har det också gjort sitt bidrag och genom vilka spelare som Fernando Belasteguin, Pablo Lijo eller Nicole Traviesa, bland många andra, har passerat.

Upptäck den varierade katalogen av produkter som erbjuds av märket, där du kan hitta padelracket, tillbehör, padelracket... som hjälper dig att ge bästa möjliga prestanda på banan. Tveka inte och utrusta dig själv med ett av de mest framgångsrika varumärkena i padelvärlden tack vare dess höga kvalitet.

Features År: 2022
Våra bästa produkter