overgrips Babolat Pro Tour 2.0 X3 vit
  • overgrips Babolat Pro Tour 2.0 X3 vit

overgrips Babolat Pro Tour 2.0 X3 vit

PVP: 98,18 kr
76,24 kr
-23% Babolat
Babolat Pro Tour 2.0 X3 vit | Maximera din prestation med overgrip Babolat Pro Tour 2.0 X3 vit. Designad för överlägsen komfort och kontroll, känna skillnaden i ditt spel idag!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 9 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

overgrip padel Babolat Pro Tour 2.0 X3 vit

Upptäck hur overgrip Babolat Pro Tour 2.0 X3 vit kan hjälpa dig att förbättra ditt grepp, essentiellt för tävlingsspelaren som söker exceptionell kontroll i varje match. Denna nya design erbjuder maximal absorption och komfort, vilket låter dig behålla kontrollen under alla förhållanden under spelet.

Pro Tour 2.0 har omformats med fokus på funktionalitet och komfort, och erbjuder en något mer klibbig känsla än sin föregångare, vilket garanterar en unik upplevelse på banan. Dess tunna och hållbara design är perfekt för långa timmars spel utan att kompromissa med komfort eller prestanda.

Egenskaper för overgrip Babolat Pro Tour 2.0 X3 vit

  • Maximerar fuktabsorption, idealiskt för att hålla dina händer torra under hela matchen.
  • Ger en klibbigare känsla som förbättrar kontrollen över greppet och racketen.
  • Tjocklek på 0,6 mm för en optimal kombination av känslighet och hållbarhet.
  • Tillverkad av högkvalitativa material för att förlänga produktens livslängd.
  • Minskar vibrationer för att skydda dina leder under intensiva spel.
  • Tillhör Babolat's tillbehörskollektion 2024.

Vem är den för?

Den är designad för avancerade och professionella padelspelare som kräver maximal komfort och kontroll under tryck. Den är idealisk för dem som värdesätter precision och effektivitet i varje slag.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Babolat Pro Tour 2.0 övergrepp för dess förmåga att förbättra ditt spel. Dess avancerade absorptionsteknik och förbättrade känsla ger dig en konkurrensfördel, vilket låter dig spela med förtroende och dominera på banan.

Lär dig mer om varumärket Babolat

Babolat är ett ledande märke inom sportvärlden, känt för sin innovation och kvalitetsengagemang. Sedan grundandet har Babolat utrustat idrottare med produkter som kombinerar skärbräddsteknologi och funktionell design, vilket hjälper dem att nå sin fulla potential i tävlingar.

Med en historia av passion för sport, fortsätter Babolat att vara en marknadsledare, som erbjuder utrustning som utmärker sig i prestanda och hållbarhet.

Features År: 2024
Våra bästa produkter